Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой от трите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой от трите?

Здравейте!
    Търся мнения и препоръки кой от трите да избера?
    Нисан Навара
    Тойота Hilux
    или
    Митсубиши L200

Така запитано ... най-жълтия ...

Барем да бише писал и за какво ще го използваш - офф-роуд, товарно добиче ...

Коментар

Някакви приоритети нямаш ли? Наварата носи много, но вози твърдо. Ако не си много префърцунен - Навара.

Коментар

Ако покараш Амарок автоматик, ще зачеркнеш тези трите

Коментар

И трите ги има доста преди Амарок, а ни бюджет има, ни година... таа...
          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от chako3 Преглед на мнение
            Здравейте!
            Търся мнения и препоръки кой от трите да избера?
            Нисан Навара
            Тойота Hilux
            или
            Митсубиши L200
            Бюджет до 20к
            Ще се кара градско 20% извън градско 60% и лек офроуд 20%
            По тежко 500кг.няма да му се товари...

P.s. Благодаря за варианта за Амарок-а
            Но твърдо трябва да е японец...

Коментар

Ами...за мен японците са безлични, не ми носят радост от шофирането, но ти си знаеш

Коментар

Само L200 има 4х4, което може да се ползва постоянно.
                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

• royce
                  royce коментира
                  Редактиране на коментар
                  Май Амарок имат и постоянно 4х4 през торсен.

• cecoa1
                  cecoa1 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Имат с определени мотори, но го изключиха тоя модел по идеологически причини.

Тойотката е най читавото от всите 3.

Ако иде реч за едни години и еднакви екстри държи и най висока цена.
                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                VW Golf VI variant
                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

За този бюджет и за това което то ти трябва и трите са ОК! Имаш добър бюджет да си избереш пазен екземпляр ,пробвай и трите и който ти е най удобен взимай.На мен Наварата ми най удобна ,достатъчно широки са легените в предните крака ,Тойотата е с много широк тунел и ми е по неудобна ,Митцубиши не съм карал.
                  Има Навари и Тойоти с бензинови двигатели ,за мен са много по ОК от дизелите ,здрави и некапризни с дотатъчно тяга.Дизелите и на Нисан и Тойота си имат болежки,и особено капризи към горивото.
                  "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                  Кольо.

Коментар

Много лесно , най-поддържания.
                    Това ,че Л200 е здрав по принцип не му дава предимство ако е каран като за последно.
                    Купува се този в прилично състояние във всяко отношение.

Коментар

Ako Toyota не е в списъка да питаш.
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Талибанката
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Л200 със супер селект е едни гърди пред другите. Колкото и да е умряла напоследък зимата в България.

Коментар

Пуснал съм за продажба моето Л200, понеже ми трябва нещо, което да е еднообемно (често го ползваме като кемпер) и да е автоматик (жената много се мъчи в града с ръчката). Колата е перфектна технически и визуално. Върви много (с големия- 178 к.с. мотор е), не харчи (средно около 8/100) и най- важното е супер селект. Последното е осоооообено важно при пикап с лека задница, когато не е натоварен: когато миналата година търсих пикап и пробвах различните алтернативи, това беше основният плюс, който надделя в избора ми. Освен това, за туй добиче части има под път и над път на съвсем прилични пари.
                            Това е обявата: https://m.mobile.bg/details/21605260229861601 :
                            ако проявяваш интерес- ела, гледай, пробвай- все ще се разберем Ако пък имаш нещото, което аз търся- ще ме улесниш още повече... :-)
                            08седемшест5едно513четири

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X