Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За или против L200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За или против L200

Първоначално публикуван от shopa. Преглед на мнение
    Моето мнение по въпроса, е че Mitsubishi L200 e много по-добър вариант от Hilux или Navara.
    Айде да не е по-добре от навара ... возиха ме в един л200 и е доста спънат ... наварата повече върви а хилукса май е най-добре като компромис между двата ...
    Няма кал - Няма кеф !!!
    Suzuki Samurai LJ410 1984
    Suzuki LTZ400 2008
    Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Всъщност не всички модели в гамата на производителите са насочени към състезатели. Предназначението на L200 е да циркулираш из ранчото, да си влачиш цимент и пясък на строежа на вилата и т.н., а за подобен род дейност пъргавина и екстремни офроуд способности не се предвиждат. В този смисъл L200 е тотално неудачен избор за офроуд маняци. Освен ако не бързат бавно и не газят кал
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Ако идва слаб хората са измисли Чип Тунинга

Коментар

Къв спънат бе?Той човека пита за пикап не за Ево.Даже и форда си е хубав,нали го правят в заводите на мазда.Хубав е разбира се стига да не е много уморен.

Коментар

Перфектна машина за работа.Ако си го гледаш както трябва ще останеш учуден от качествата му.Моят е 93 г./2,5 ТД и не то сменям за нищо.Гори 8/100 без значение дали с 1000 кг или празен.Тегли 2,5 тона в тракторно ремарке по нивите.Най-добрата/икономична/ му скорост е около 90 км/Ч.Качвали сме го къде ли не.Частите му са на сравнително добри цени/без ламарини,фарове,брони/.
            Супер машина
            Стоян Драев тел:+359877915301
            blood 0 RhF +

Коментар

Благодаря много за отговорите на моето въпросче.От вчера съм горд и щастлив собственик на не по-лоша машина.Става въпрос за Nissan Terrano ll 2002г.
              2.7 tdi кожа-можа,клима и ред други шукаритети.Не че,не ми течаха лигите по пикапите,но ми изпадна на сметка и много много не му мислих.
              Още веднъш сърдечни благодарности и до скорощни срещи по язовирчета и рекички.
              Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X