Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвети и мнения за Jeep Grand cherokee 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвети и мнения за Jeep Grand cherokee 4.7

Имам 4.7 с куадра драйв и съм много доволен от гледна точка на проходимост. Върви прекрасно, има необходимия ми лукс, само трябва да се примириш с огромния разход на гориво, но за мене това е правилния избор за Гранд м/у 99-04 год.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      Ти съмняваш ли се?
      Напротив. Доказал си, че си точен!
      Но не съм ти PR или рекламен агент и не искам да звуча като такъв. А и не съм го виждал никога на живо и не би било сериозно да твърдя, че е читав.

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Имам 4.7 с куадра драйв и съм много доволен от гледна точка на проходимост. Върви прекрасно, има необходимия ми лукс, само трябва да се примириш с огромния разход на гориво, но за мене това е правилния избор за Гранд м/у 99-04 год.
      Силно се съмнявам, че 4 литровият ще е много по-икономичен...

Коментар

В градски условия харчи . Затова и върви много. Виж за извън града поне при мене харчи доста малко. Не ми се влиза в подробности. Има си борд компютър показващ разхода. Просто зависи от десния крак.

Намерих газов инжекцион за 800 лв. Втора употреба. Внесено с Чироки 4.7 от Англия. Чудя му се. Въпреки, че ще ми заеме мястото на резервната гума. Пък в чужбина не ми трябва газ.
        LZ1VMH

Коментар

Относно борд компютъра за разход на гориво. Пробвахме едно дизелово Г. Чероки и при изкачването на Люлин Планина и показа 27 на сто...

На същото място и с доста повече скорост моят изписа 23 на сто.
          LZ1VMH

Коментар

В градски условия харчи . Затова и върви много. Виж за извън града поне при мене харчи доста малко. Не ми се влиза в подробности. Има си борд компютър показващ разхода. Просто зависи от десния крак.

Намерих газов инжекцион за 800 лв. Втора употреба. Внесено с Чироки 4.7 от Англия. Чудя му се. Въпреки, че ще ми заеме мястото на резервната гума. Пък в чужбина не ми трябва газ.
            Не съсипвай 'убавия Джип!

Компът лъже.

Коментар

Като модел джипа е супер, а доколкото познавам Голди едва ли ще има трошка в ръцете си.
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Абсолютно съм сигурен, че колегата си е гледал колата и тя е добра. Аз също най-много харесах неговата джипка. Стана малко объркване в банката и понеже искат да ме прекарат с 15% лихва за един кредит, мисля, че ше се возя на такава кола макло по-нататък. Парите които имасме не достигат, а не ми се иска да давам такива проценти на банките изедници... Ще се наложи да работя усърдно известно време и после пак ще търся свясна Jeep-ka.
                Успех на колегата в продажбата и ще завиждам на печелившия купувач.
                Поздрави!!!
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                  ...
                  Ще се наложи да работя усърдно известно време и после пак ще търся свясна Jeep-ka...
                  Я кажи какво направи със стария и не се сърди?
                  Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                    Я кажи какво направи със стария и не се сърди?
                    Поздрави!
                    Стария си стигна до морето ....и се върна без проблем/ на 40 градуса външна темперастура, с постоянно включен климатик, не загря повече от 100 на двигателя/. Поне засега се държи прилично. Понеже няма кинти за нов... Има още едно-две неща да му постегна и ше си го карам още известно време. То, ако оставим онзи проблем с двигателя, иначе си ни вози добре колата.
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                    "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                      Стария си стигна до морето ....и се върна без проблем. Поне засега се държи прилично. понеже няма кинти за нов има оше едно две неща даму постегна и ше си го карам още известно време. То ако оставим онзи проблем с двигателя, иначе си ни вози добре колата.
                      Ами пиши в темата какво стана, глава ли заварвахте, нова ли? Проблемации имА ли?

Коментар

... втулки и царски болт на заден V образен носач...
                        От къде ги взе, Голди?

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                          От къде ги взе, Голди?

Балканстар. Излъгах ли се.
                          LZ1VMH

Коментар

Не си.

Коментар

Балканстар. Излъгах ли се.
                              Не, и на мен ми предстои. Затова питам. Има варианти за поръчка през океана, но се поизморих.

За части смея да твърдя, че нямат аналог на качеството оригиналните.

Коментар

Сложих Газов инжекцион. Няма разлика във вървежа. Разликата на касата на бензиностанцията е фрапираща. Сметки от 40 лв. ми звучат нахално малки.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X