Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Vitara / Sportage или Galloper ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Vitara / Sportage или Galloper ?

Колеги имам Теракан от известно време и ми върши работа. Обмислям обаче да го заменя с нещо бензиново. Понеже смятам да газифицирам се оглеждам за бензин около 2000-та година. Ще се ползва за риболов и разходки извън пътя. Според вас кое е удачен избор?

От изброените мисля , че Галопера е най-коравото добиче . Проблема е , че бензиновите са кът и мисията да намериш такъв и то читав ще е трудна .
    След него е Гранд Витарата , до колкото знам и двата бензинови мотора са безпроблемни около 2000 година . Просто при 2.5 получаваш повече мощност и малко по-скъпо обслужване .

За Кияка не мога да кажа нищо конкретно , тъй като не съм се интересувал от тях.
    Успех !
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Галопера е много корава машина. Подкарвам понякога един дизелов.
      Имам и познат с къс бензинов, много хубав,който се продаваше. Но предвид обстановката с болестите, не съм го виждал от повече от месец.
      Ако имаш интерес, и не е продаден, ще ви свържа.

Коментар

Галопера сравнен с гранд витара и спортидж е като да сравняваш бмв е36 с мерцедес w220. Ако ти трябва сериозен джип взимай Галопера, по масивен е, по здрав, по як мотор. И като разход на гориво, гранд витарата 2.5 v6 си гори доста стъбилно може и да гори колко един 3.0 v6 на Галопер. Всъщност на мицубиши.
        Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Първоначално публикуван от petrashkov Преглед на мнение
          Колеги имам Теракан от известно време и ми върши работа. Обмислям обаче да го заменя с нещо бензиново. Понеже смятам да газифицирам се оглеждам за бензин около 2000-та година. Ще се ползва за риболов и разходки извън пътя. Според вас кое е удачен избор?
          Ако само това са опциите си за галопер. А къса фронтера не ти ли грабва окото, или корандо?
          Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
          Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Да кажа като бивш собственик на Спортидж и настоящ на Галопер. Нямат нищо общо.
            Киата ми беше бензинова 128к.с, Галопера е 140 и последния ускорява много по-добре, не защото е бегачка, а просто киата е куца
            Дълъг галопер има мнооого повече място за багаж от дълга киа (говоря за нормално дългата не XL или както там се водеше).
            И двете са камионо подобни при каране по нормален път, повече от 110км/ч става рисково.

Проблема и при двете според мен е да се намери читава и неизгнила бензинова, като за киата има по-голям шанс.
            Откъм разход са почти еднакви, като галопера ми е автомат и той вдига разликата с 1-2л.

Ако те интересува нещо конкретно питай.
            Hyundai Galloper 3.0 V6

0885 44 60 16

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X