Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сувче бензиново+ГИ

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • сувче бензиново+ГИ

    Здравейте фенове ,от доста време ви чета реших малко да ви заговоря в момент на пандемия-надявам се да я прескочим!
    та имам Хондичка Црв 1 прекрасен автомобил икономичен,досега 1 полуоска съм сменил,леко яде легла на клапани трябва реглаж купето леко се бориме с ръждата общо взето много здрав и надежден японец мислите са ми след него на къде 2ката е тромава много спартанска има проблем с валове 1500 кг а тройката е 1800 кг пак същите коне ,лошото към днешна дата е че читава двойка бензинова е 10-12 тройките са 15-18 и ми се гледат доста пари за сувче ,та ако ми позволите да ви разговоря ,ястно е че за сега докато не отмине това няма да се хвърлям в нова кола,но за по натам какво бихте избрали ?
    паджеро лкр дискавъри са ми пре-големи и са твърде за гората пак и разход 20-30 не ми допада колата 80 % ще е на асвалт и много лек офроуд лек черен път надолу нагоре вила разходка,заглеждам се по либърти хтраял гранд витара и корейските би ми се щяло да има гума отзад и под багажника като Хондето ,в крайна сметка бих сложил и кутия на тавана,бихте могли да ме насочите и към други марки

  • #2
    Либърти е по-сериозен паркетник, направо си е джип с всички плюсове и минуси от това, по-лакомичък е. Същото важи и за Гранд Витара. При тези критерии аз избрах Х-Трейл 2,5. Какъвто и да е паркетник от този клас с 2,0 е тромав. Ако има бюджет Оутлендър 2 2,4 или близнаците му Пежо и Ситроен. От корейците има 2,7 но съм забелязъл по обяви, че има доста които се продават с прецакани двигатели на ниски цени. ЦРВ 2 има и с 2,4 но са много редки. ЦРВ 3 2,4 е по-масов, ама е доста скъп.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

    Коментар


    • gramo
      gramo коментира
      Редактиране на коментар
      Нисана на газ ли ти е?там с клапаните реглаж прави ли се и автомат ли е?

    • Иван Жоров
      Иван Жоров коментира
      Редактиране на коментар
      Чак сега видях въпроса.
      На газ е. За проблеми с клапани не съм чувал, те до голяма степен зависят и от самия ГИ как е сложен и настроен. Автомат е. Ако имаш въпроси питай. Автомата е здрав, но е 4-и степенен с мнооого дълги скорости и малко спъва колата, иначе е доста директен и почти не се усещат загуби сравнение с други автомати на по-слаби двигатели.

  • #3
    аутбек от поколението 2005-2009-та, след фейслифта, не знам кога е точно, 2.5 с ръчна скоростна кутия? за 10-12 хиляди би трябвало да има добри екземпляри.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X