Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за гората

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джип за гората

Здравейте колеги! Решил съм да закупя джип за гората, обаче не мога да си избера. Джипа ще се кара само по чукарите така че трябва да е здрав и надежден. Приготвил съм бюджет от 5000лв., а по-нататък искам да го повдигна и да си го направя за offroad. Та въпросът ми е кой джип според вас е най-подходящ за моята цел. Дали да е дизел или бензин, дали да е ръчка или автоматик. Гледам различни модели, но не мога да реша кой е най - подходящ в случая, който да има опция за offroad tuning. Благодаря предварително и се извинявам ако темата я има.

Първоначално публикуван от Borislav98 Преглед на мнение
    Здравейте колеги! Решил съм да закупя джип за гората, обаче не мога да си избера. Джипа ще се кара само по чукарите така че трябва да е здрав и надежден. Приготвил съм бюджет от 5000лв., а по-нататък искам да го повдигна и да си го направя за offroad. Та въпросът ми е кой джип според вас е най-подходящ за моята цел. Дали да е дизел или бензин, дали да е ръчка или автоматик. Гледам различни модели, но не мога да реша кой е най - подходящ в случая, който да има опция за offroad tuning. Благодаря предварително и се извинявам ако темата я има.
    За тези пари за в гората само некое ръждиво десняче ама подготвено, дето не е могло МОТ да мине у ГБ...

Марка и модел няма значение само както е казал Мечо Пух колкото повече направено с лифт и гуми толкова повече...
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Ландкрузер

Коментар

Самурай

И ще те бьзикат защото и да удвоиш бюджета пак ги няма тия
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Хващаш този раздел и четеш. Питания подобни на твоето - дал Господ. Няма кой да ти пише (за не знам кой път) реферати "бензин или дизел", "ръчка или автомат", "ужаска или Г-ега".
          Пък за 5К да е и здрав и надежден ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

• Джоу (x3mrjoe)
            Джоу (x3mrjoe) коментира
            Редактиране на коментар
            ... и да харчи малко.

И да знаеш - повечето хора почват питанката с бюджет 7-8 и кацат на 10 след трета страница,ще видиш зашо като попрочетеш малко
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

За този бюджет Самурай , Фероза , Витара , но вече и при тях е трудно за тези пари да се намери нещо читаво .
            Просто са много стари и изтормозени по горите и чукарите...
            Който търси , намира !
            Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Бях със същите намерения преди около година и половина и взех самурай за малко повече пари, бих казал читав. Това си и бях намислил, не го направих заради парите само, просто ме кефеше, сега доста повече. Самурая е специфична кола, трябва да се пробва, за да разбереш за теб ли е или не. Имаш друг автомобил предполагам, иначе е абсурд. И имай предвид, че след тея 5 ще има още доста, докато го направиш да ти харесва достатъчно, но то в това е чара на хобито, нали. Нещо друго от цитираните горе три варианта за 5 според мен много трудо ще намериш, ако не е купчина ръжда. Но не го приемай като компромис, подходящо оборудван с гуми/лифт/лебедка и пр. самураят е доооста проходим, повече отколкото допускаш и много собственици на двутонници допускат
              Явор
              yavor.nikolov@gmail.com

Коментар

Благодаря ви колеги за отговорите.

Коментар

нисан патрол3.3 турбо.

Коментар

Покажи един за 5000 лева който може да друсне без да му падне моста от ръжда.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Ами има, и то много, че даже и за по - малко пари, аз знам, че за 20 хиляди ще си купя читав и нов джип. Въпросът ми беше до 5 да ми предложите като марка и модел.

Коментар

За тази цена, не изгнила витара си търсиш бензин/газ 1.6 8в даже има пипнати до 6...
                        Кара Suzuki Vitara 1,6 8v,а според жената Витарник!

Коментар

Мдаа, и аз бих казал Витара 3 врати, ръчна 8 вентила.Мога да ти пусна снимка на моята (89 година) от неделя на 50 см сняг. Вярно - 30 см клиренс! Карам я от 2002! Евтина поддръжка, газова уредба, карам я само по черно.Нямам ГО,винетка, тех.преглед и т.н.
                          https://www.youtube.com/watch?v=_YIAwfFPiQM https://www.youtube.com/watch?v=lnENz86uZww
                          Последно редактирано от Ruen; 12-02-20, 18:32. Причина: Добавяне на линк
                          Руен Хаджиниколов

Коментар

Абе излизат джипове , само да ги хванеш , тук се продаде страхотен Галопер за 6 000 така че търпение
                            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X