Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Feroza full time

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Feroza full time

Здравейте спрял съм се на daihatsu feroza full time (без бавни) може ли да ми разясните предимствата и недостатъците спрямо тази парт тайм(с бавни)
    СДЕЛАНО В СССР :-D (САМО чЕ НЕ В ПОНЕДЕЛНИК чЕ ЛОшО:o)

Ами както си личи от наименованието едната е с постоянно включено 4х4 и няма опция за бавни, а другата е стандартно на задно, като от лост се включва и предния,за да стане 4х4 и бавни, ако имаш нужда. А и как може да се спреш на нещо, което не си наясно как работи, не се заяждам, чудя се.
    Явор
    yavor.nikolov@gmail.com

Коментар

Първоначално публикуван от wildwildwest5 Преглед на мнение
      Ами както си личи от наименованието едната е с постоянно включено 4х4 и няма опция за бавни, а другата е стандартно на задно, като от лост се включва и предния,за да стане 4х4 и бавни, ако имаш нужда. А и как може да се спреш на нещо, което не си наясно как работи, не се заяждам, чудя се.
      И на теб да се чуди човек Без да се заяжда Иди му помогни при избора не се е спрел
      И не срамете повече този форум ЕБАСИ
      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

• wildwildwest5
        wildwildwest5 коментира
        Редактиране на коментар
        И какво точно ми се чудиш? Пишейки безпунктуационно, с диалектни думи и псувни с главни букви, така ли не се срами форума?

Ако ще го караш по стръмни места, кал, лош терен... задължително е да има бавни. Без бавни този джип си губи смисъла и е по-добре някоя хондучка и рав-ка... същата боза са.

Коментар

Благодаря май ми светна вече
        СДЕЛАНО В СССР :-D (САМО чЕ НЕ В ПОНЕДЕЛНИК чЕ ЛОшО:o)

Коментар

Преди десетина дни мой съсед по вила изгоря съединителя на Фрилендъра на отсечка от 150 м изкачване в кал. Аз слизах и се качвах два пъти с Ферозата.
          Фултайм, ако се ползва за леки терени и шосейно зимата. Но Ферозата не е от най-комфортните коли за всекидневна кола. А и фултайма харчи излишно повече. Та, зависи за какво ще се ползва.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не е въпроса дали ще е фултайм или не, проблем е липсата на бавни. Не гориш съединителя заради постоянното зацепване, а заради бързите и лошия терен. Дискавърито като е постоянно зацепено, защо не пали съединителя в първата кал?

Коментар

Не съм и казал, че съединителя е изгорял заради фул тайма, а заради липсата на бавни. А и за мен лично Е и въпрос фул тайм или парт тайм.. Нямам нужда да въртя камара карантии и през лятото на сухо, като мога да си го карам на задно и да ми гори поне литър по-малко.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X