Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТЪРСЯ СИ 4X4

Колега, Х5 не е най-доброто решение за изкачване на планини. Тя е комфортен автомобил за асфалт или лек офф. Чувал съм, че автомата прави проблеми. Освен това има много скъпа подръжка. Хубаво си помисли преди да вземеш каквото и да било. В форума има информация за всичко. Тойотата, която ти предлагат е наистина една от най-проходимите машини правена някога, а и като комфорт не е за изхвърляне. Успех в избора!

Коментар

Х5-цата наистина не е най-подходящото решение. Особено втора употреба. Ако изискванията ти са за сериозен офроуд, вземи Тойотата или Патрул. Ако ще караш изключително извънградско, по-добрият избор е някакъв лек паркетник. По-удобни са и по-леко се карат. Във всички случаи за семейни цели си вземи кола с 4 врати. Недей се спира на варианти с две.
      Vitara 2.0 V6
      Honda CRV (Gen 1)
      Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
      ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
        Мога да ти предложа 80-та серия на Тойота Ленд Крузър. За мен най-добрата Тойота...
        Дълга база, 4.0л. редови 6 бензин + газон инжекцион на БРЦ, двигателя е след пълен основен ремонт, с нова оригинална глава и т.н. Автоматик, климатик, шибидах, 2 инча лифт, шнорхел, ревизирани мостове, нова генерация, и много други. Купе и шаси са в перфектно състояние.

Можеш да видиш джипката тук:
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...48&postcount=6

Пиши на лични или звънни на 0878 311167, ако проявяваш интерес.
        невидях цена можели да ми кажеш цената на джипа
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Помисли пак, тойотата на Yaro отговаря много повече на твоите изисквания а и е истински джип а не паркетник .
          Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
            Patrol дълга база,7 места,абс,2 въздушни въглавници,блокаж на задния диф,кожен салон,висотомер,откачане на стабилизиращите щанги и др. Интересува ли те? Забравих- 2000 година е.
            Интересува ли те? Колата е на вуйчо ми. Карана е съвсем малко на офф-роуд и то лек. Просто той не си го купи да го кара извън пътя. Снимки и повече подробностти за двигателя и цената след няколко дена.
            Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
            Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
            Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от hapolini Преглед на мнение
              съжалявам ,че толкова дълго не съм ви отговарял-наложи се патуване до чужбина!Благодаря ви за офертите!спрях се на една Х 5-ца с 3.0 дизел 2002г.184 к.с. !цената и е 25 бона но има лек удар от дянсата страна.след ремонт и регистрация ще легне към 33.но тойотата fj 80 ми допада много.предполагам, че скоро и аз ще се похваля с джипара.знам че х 5 не е най-удачния вариант за 4х4,но си има качества!ако ми кажете нещо повече за нея ще се радвам.благодаря и поздрави!!!
              И аз бих ти предложила Тойотата на Яро, като твоята кола. Тази Х-5ца никак не ми вдъхва доверие и другите съфорумници те съветват, че това не е много правилния избор, така че хубаво помисли преди да вземаш каквото и да е.
              Тойотата е идеална, отговаря и на изискванията ти. Пък и ако познаваше Яро със сигурност изобщо нямаше да се колебаеш да я вземеш.
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

съжалявам ,че толкова дълго не съм ви отговарял-наложи се патуване до чужбина!Благодаря ви за офертите!спрях се на една Х 5-ца с 3.0 дизел 2002г.184 к.с. !цената и е 25 бона но има лек удар от дянсата страна.след ремонт и регистрация ще легне към 33.но тойотата fj 80 ми допада много.предполагам, че скоро и аз ще се похваля с джипара.знам че х 5 не е най-удачния вариант за 4х4,но си има качества!ако ми кажете нещо повече за нея ще се радвам.благодаря и поздрави!!!
                Не!
                0898532785-КИКО

Коментар

До: Търся си 4х4

Колега явно си решил, но по ми е интересно на какви хижи ходиш и какво разбираш под лек "офроуд"?? Сигурно с джакузи, асвалтов път, климатици и лоби бар или.
                  Така като се замисля явно ти трябва кола за престиж, демек хвалба,но виж пък ако малко се поинтересуваш за ТЛК 80 ще разбереш, че тя е престиж. А за Yaro със сигурност ще е добре да прочетеш, най малкото от чисто любопитство Със сигурност ще ти от полза. Успех и по леко с офроуда, че изваждането за Х5 е (Х5) по 5
                  Пийте червено вино! Дава здраве.
                  А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

ами прегледах някои форуми,но не мога да се реша на марка!Казвам примерно около 10 000 евро може и отгоре.Търся в колата комфорт за семейството докато патуваме и надежност докато катеря горите!Очаквам предложения за различни марки!
                    Какво ще кажеш за ТЛК80-всички опции,десен волан??

Коментар

До: Търся си 4х4

според мен решениего е тойота ленд крузер или реиндж ровър за тойтата не знам спецификации но реинджа става въпрос за п38 4.6 224 к.с. 4 скорости автоматик 3 блокажа ел. стъкла огледала борд. комп имобилайзер централно закл. въздушно окачване 4 нива

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X