Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип в ниския клас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джип в ниския клас

Ще се радвам да прочета мненията ви за джип за оффроуд в ценови диапазон 4000-8000лв,90-97год.Колебая се между Лада нива,Тойота ленд круизър,Сузуки витара и Митсубиши паджеро.Помощ!

До: Джип в ниския клас

Вместо да чакаш мненията ни, вземи прочети някое и друго мнение във Форума. Има изписано с тонове за тези машини и сам реши какво ти трябва.
    А така зададен въпроса няма шанс да получи смислен отговор.
    Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
    Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от сашо2
      Ще се радвам да прочета мненията ви за джип за оффроуд в ценови диапазон 4000-8000лв,90-97год.Колебая се между Лада нива,Тойота ленд круизър,Сузуки витара и Митсубиши паджеро.Помощ!
      Погледни тази Нива - на колегата - peppy . В продавам авт. , камиони на 3 страница. Не знам как да ти я покажа ! Търси !
      Продавам Нива 1.6 ‎( 1 2) успях значи !
      peppy

Коментар

Само за оф ли ще ти трябва колата или и за семейна?Трябва ли ти багажник?Претенции за гориво? Дай малко инфо!
        [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Captain Jack Sparrow
          Само за оф ли ще ти трябва колата или и за семейна?Трябва ли ти багажник?Претенции за гориво? Дай малко инфо!
          За семейна-не.Ловувам от София в Дупница,та има и каране по магистрала-по възможност бензин-газ.Имам и вили по чукарите,на около 100 км от София,но валне ли е проходимо само с джип.Багажник и теглич-да,но те се добавят.

Коментар

Тези джипове никак не са в ниският клас. На теб ти трябва джип, който и да върви на асвалт .Моето мнение е TOYOTA или Лант Роувър Дискавъри , за тези пари можеш да купиш джип в добро състояние.
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

А щом си се насочил към бензин и колегата горе спомена за Ланд ровър вече ми потекоха лигите кат се сетих за яките V8 с газов инж. Имаш шанс да влезеш тея пари дет си споменал,много яка кола извън пътя и изрод на магистрала.
              [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73
                Тези джипове никак не са в ниският клас. На теб ти трябва джип, който и да върви на асвалт .Моето мнение е TOYOTA или Лант Роувър Дискавъри , за тези пари можеш да купиш джип в добро състояние.
                И според мен- това е правилният избор.
                ________________________________________________________________________________________
                Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Втози ценови клас, за твоите цели , най-добрия вариант е Opel Frontera. Нито Toyoti-te , нито Roveri- te са толкова евтини(говорим за читавите), а в момента има много добри оферти за Fronteri.

Коментар

Първоначално публикуван от ilian12
                    Втози ценови клас, за твоите цели , най-добрия вариант е Opel Frontera. Нито Toyoti-te , нито Roveri- te са толкова евтини(говорим за читавите), а в момента има много добри оферти за Fronteri.
                    Сега ги разгледах и ми допадат доста...

Коментар

Хубави сравнения прави колегата по горе , това е добре за Фронти ,ако може виж и за Форд или нещо ,като Фиат .И ние в сервизите трябва да имаме работа.
                      0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Обявил съм си Киата...може да ми погледнеш обявата. Подготвена е за ОФФ, има си и удобства за дълъг път. Поздрави
                        Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

И аз ти предлагам Киа добра е катери и както казва колегата даже я е подготвил за офф роуд така че мисла че Киата е добре

Коментар

колега Тойота е марката според мен.Много здрав,не се чупи и държи цена.

Коментар

Първоначално публикуван от сашо2
                              виж това е само за гората
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X