Привет,
Нов съм в форума (личи си от броя мнения
) и не съм запознат много с автомобилите 4х4. В момента карам миниван. Обръщам се за съвет към Вас с типичния въпрос "Какъв автомобил да си взема?". Моля Ви да пропуснем типичните отговори като червен, жълт и т.н. или като син, черен и др.цеветове
.
Това което ми трябва е:
1. да е обемен, да има много място за багаж, да не е 3-вратка;
2. да е проходим (за много лек offroad т.е. ще се кара предимно по път (те в България май се водят средна форма на offroad-а

), по -рядко по селски пътища) но и да не закъсам в първия сняг примерно;
3. да не е ужасно скъп (нещо до 10 хил.лв. и не по- старо от 15 годишно);
4. да му е поносим разхода на гориво и подръжката т.е. съизмерим с този на лека кола.
Абе като цяло кола за 2000 лева на 2 г. и да минава отвсякъде, да гори 3 л.(по възможност вода) на 100 км.

.
Ясно е че за момента такова нещо не ще намеря, така че насочете ме към някой марка и модели покриващи горе долу на изискванията ми?
Насочил съм се към автомобил 4х4 защото искам като бойскаутите да съм Винаги готов за всяка ситуация. Пък апетита идва с яденето, може да навляза и по- надълбоко в гората

За момента съм се спрял на Диско I 2.5 дизелче. Правилно ли съм се насочил? Ако не предложете други алтернативи.
Нов съм в форума (личи си от броя мнения

Това което ми трябва е:
1. да е обемен, да има много място за багаж, да не е 3-вратка;
2. да е проходим (за много лек offroad т.е. ще се кара предимно по път (те в България май се водят средна форма на offroad-а

3. да не е ужасно скъп (нещо до 10 хил.лв. и не по- старо от 15 годишно);
4. да му е поносим разхода на гориво и подръжката т.е. съизмерим с този на лека кола.
Абе като цяло кола за 2000 лева на 2 г. и да минава отвсякъде, да гори 3 л.(по възможност вода) на 100 км.

Ясно е че за момента такова нещо не ще намеря, така че насочете ме към някой марка и модели покриващи горе долу на изискванията ми?
Насочил съм се към автомобил 4х4 защото искам като бойскаутите да съм Винаги готов за всяка ситуация. Пък апетита идва с яденето, може да навляза и по- надълбоко в гората

За момента съм се спрял на Диско I 2.5 дизелче. Правилно ли съм се насочил? Ако не предложете други алтернативи.
Коментар