Обява

Свий
Няма добавени обяви.

След паркетника мисля за нещо по хард

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• След паркетника мисля за нещо по хард

Здравейте колеги,

Преди десетина дни се сдобих с една Хонда CR-V , в която чесно казано се влюбих. След 5 г. вярна служба старото ми Ауди В4 отстъпи мястото си . Хондата е хубава кола за фън,риболов ,пикник ама в гората не става /свидна ми я/ ..та ми хрумна идеята за нещо по ...Самураесто . Нямам големи изисквания от към возия,обем ,ин и екстериор - важното е да е високо и проходимо и здраво /до към 5000-6000лв/ Ще се кара 90% по черни пътища/ вариантите са горе-долу ясни - Самурай,Витара ,...някое дайхацу ама не искам Уазка бре!

ако някой му се е мяркало нещо подходящо

Странджанските дебри чакат!!
    пък някой ден може да се съберем на странджански offroad
    имам място за 12 човека на вилата
    [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Викайти линейкътъ дукът е времи[/B][/SIZE][/FONT] :D!!

До: След паркетника мисля за нещо по хард

ми я погледни в раздела, май се продава една наточена витарка в Бургас, готова е за гората

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      ми я погледни в раздела, май се продава една наточена витарка в Бургас, готова е за гората
      Мерси колега

Ето я моята витарка :
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32661
      Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Много си далеч, иначе в една автокъща, от където си взех ферозата, в момента продават още една. Карбураторна и с монтирана газова уредба. От Италия. Изглежда читава и няма ръжда никъде.

4700лв.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега, помисли си пак за Уаз-ките !
          ...
          ..."високо, проходимо и здраво",...
          ..."90% по черно",...
          ... и с този бюджет...
          ...
          Успех!
          LZ1GYY
          0898 436 956

Коментар

А и имай предвид, че каквото и да избереш, харда е много голяма краста и тази сума ще ти стигне само за подобренията.
            ...
            ...всъщност може и да не ти стигне...

Поздрави!
            LZ1GYY
            0898 436 956

Коментар

Еми например. v0id си продава витарата. Подобренията са си направени. Ако реши и за около 700лв. и лебедка може да и сложи.

Повече подобрения от това - здраве му кажи.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Еми например. v0id си продава витарата. Подобренията са си направени. Ако реши и за около 700лв. и лебедка може да и сложи.

Повече подобрения от това - здраве му кажи.

Още една ли За какво му е ?

Коментар

Не видЕх.

Значи си е съвсем хептем готова за хулигански прояви.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Не видЕх.

Значи си е съвсем хептем готова за хулигански прояви.

Пък и да няма, обаждаш се на Никито и лебедка не ти трябва :

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение

Пък и да няма, обаждаш се на Никито и лебедка не ти трябва :

на снимките наистина ми хареса ................ще ти се обадя за да я видя
                      [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Викайти линейкътъ дукът е времи[/B][/SIZE][/FONT] :D!!

Коментар

Ето ти още една:
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...141#post386141
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от indiglo Преглед на мнение
                          Здравейте колеги,

Преди десетина дни се сдобих с една Хонда CR-V , в която чесно казано се влюбих. След 5 г. вярна служба старото ми Ауди В4 отстъпи мястото си . Хондата е хубава кола за фън,риболов ,пикник ама в гората не става /свидна ми я/ ..та ми хрумна идеята за нещо по ...Самураесто . Нямам големи изисквания от към возия,обем ,ин и екстериор - важното е да е високо и проходимо и здраво /до към 5000-6000лв/ Ще се кара 90% по черни пътища/ вариантите са горе-долу ясни - Самурай,Витара ,...някое дайхацу ама не искам Уазка бре!

ако някой му се е мяркало нещо подходящо

Странджанските дебри чакат!!
                          пък някой ден може да се съберем на странджански offroad
                          имам място за 12 човека на вилата
                          Самурай!

Перфектната играчка
                          И се вписва съвсем точно в твоите изисквания Евтин, проходим, сравнително икономичен, лесен за ремонт(като УАЗ). По добре е от витара, защото отпред е с цял мост, а и липсват екстрите, които сигурно ще те карат да го жалиш И е с почти безкрайни възможности за тунинг
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                            Самурай!

Перфектната играчка
                            И се вписва съвсем точно в твоите изисквания Евтин, проходим, сравнително икономичен, лесен за ремонт(като УАЗ). По добре е от витара, защото отпред е с цял мост, а и липсват екстрите, които сигурно ще те карат да го жалиш И е с почти безкрайни възможности за тунинг
                            Стоянчоооооо, подготви си витарата и ще те питам кое е по добре !
                            До сега не съм видял подготвен самурай, който да ми хареса повече от подготвена витара и чисто като проходимост дори а да не говорим за комфорт, двигател, екстри .... изобщо не мисля че може да става дума за сравнение .

Коментар

Първоначално публикуван от indiglo Преглед на мнение
                              Здравейте колеги,

Преди десетина дни се сдобих с една Хонда CR-V , в която чесно казано се влюбих. След 5 г. вярна служба старото ми Ауди В4 отстъпи мястото си . Хондата е хубава кола за фън,риболов ,пикник ама в гората не става /свидна ми я/ ..та ми хрумна идеята за нещо по ...Самураесто . Нямам големи изисквания от към возия,обем ,ин и екстериор - важното е да е високо и проходимо и здраво /до към 5000-6000лв/ Ще се кара 90% по черни пътища/ вариантите са горе-долу ясни - Самурай,Витара ,...
                              Колега, честито за Хондата. Аз съм в обратното положение - Самурая е наличен (макар и не подготвен) и се оглеждам за нещо "шосейно", с климатик и др. Кажи как се спря на Хондата?
                              По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X