Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за избор на джип до 10-11к лв(дизел)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за избор на джип до 10-11к лв(дизел)

Това за частите от нета за Диско го прочетох пак тук и за него знам, но просто се чудя за по-обикновените части, че не си струва да се поръчва нещо малко от Англия . То като цяло май марката Land Rover не е много на почит у нас, т.е. не е много разпространена, и все чувам изказвания за някакви огромни суми за поддръжка на джипа, заради това реших да питам тук за какво иде реч . Става въпрос за 300Tdi. А относно състоянието на джипката, то е ясно, че ще се гледа внимателно, иначе после ще има да си троша главата

Поздрави!

Коментар

Като казвам изнесени имам предвид сравнени със щатните стоманени на ЛР-1.А ЕТ-то е +8 тъй че може да имам същия проблем.Цената е добра.

Коментар

Незнам какво разбираш под малки неща, които не си струва да се поръчват от Англия, но там 1 каре за кардан е около 5 паунда а тук са по 100 лева...
        Има много диставърита вече, а и доста от нещата може да оправя всеки грамотен механик, та не е задължително да се бураш при оторизираните за машина на 15 години и да те скубят здраво.
        Все пак, част от цените в ДаруКар са ок, а по Симеон също има туй-онуй, няма да излезе по-скъпо от потдържането на японец или американец

Коментар

Имам впредвид неща, които не са чак толкова скъпи. Иначе такива като карето, което даде за пример няма да се замисля откъде да го взема. Благодаря много, че ме осветли по въпроса за много "скъпата" според някои поддръжка на Диското. Именно то като че ли най-много ми допада, но пак не се знае откъде ще изскочи заека .

Поздрави!

Коментар

Ми тогава не търси храсти.Търси зайци!Те обитават и угарите.

Коментар

Първоначално публикуван от flathew Преглед на мнение
              Имам впредвид неща, които не са чак толкова скъпи. Иначе такива като карето, което даде за пример няма да се замисля откъде да го взема. Благодаря много, че ме осветли по въпроса за много "скъпата" според някои поддръжка на Диското. Именно то като че ли най-много ми допада, но пак не се знае откъде ще изскочи заека .

Поздрави!
              Айде идвай в сектата,щом ти е на сърце.Пък дали е 200 или 300 ТДИ,сам прецени(уви ТД5 едва ли ще намериш на тази цена)
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

То аз вече май съм в секатата на джипките, макар че това ще ми бъде първия джип. Въпросът е към кое движение в сектата ще се присъединя. Има ли някой, който да ме осветли и относно Terrano?

Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X