Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паджеро или Паджеро
Свий
X
-
От: Паджеро или Паджеро
Здраво е Куздов ,пръскано е с много разредител и малко боя за освежаване.Днес си мина подемника и наистина се влюбих в този мъник - перфектен е!
Гумите - размислях цял ден.Наистина регенерати не са ми нужни.След линка на Калоян се сетих и за нещо ,което търкалях на старата си Витара - https://4x4gumi.bg/product/1840/31x1...109-q-6pr.html и май май ,везните клонят на там!Само не знам дали тези алумин джанти ще се впишат в схемата ,ама ще го видим на място.
Mitsubushi Pajero 2.5 TDi SS TOP
Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 113h.p. 4WD automat 2004
Nissan Terano 2.4i дълго с газ
0888383218 /ако не вдигна ,значи вадя риба/
Коментар
-
Аз лично, бих пробвал тези:
http://4x4gumi.bg/product/3305/31x10-5r15-roadcruza-ra3200-109q-pr6.html
Изглеждат много добре за кална гума, с широки канали между грайферите за да се чистят по-лесно, а и са добри бюджетно.
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Честито Мите, със здраве да я караш и да те слуша. Хвърли едно око и на тази гума:
Аз карам мойто Дискавъри 1 с такива и съм изключително доволен. В клуба имаме Рейнджове и Дифендри с такива и колегите също са много доволни. С 2.5 тона кола не са ме оставяли никъде. Успех!Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Според мен максиса е класи над кумхото, което според повечето колеги не може да се нарече дори и кална гума. А ако видиш колко е рошав борда на максиса на живо много ще се изкефиш. За 18 кинта разлика на гума не би трябвало да има никакво съмнение.Първоначално публикуван от sapuna Преглед на мнениеЗдраво е Куздов ,пръскано е с много разредител и малко боя за освежаване.Днес си мина подемника и наистина се влюбих в този мъник - перфектен е!
Гумите - размислях цял ден.Наистина регенерати не са ми нужни.След линка на Калоян се сетих и за нещо ,което търкалях на старата си Витара - https://4x4gumi.bg/product/1840/31x1...109-q-6pr.html и май май ,везните клонят на там!Само не знам дали тези алумин джанти ще се впишат в схемата ,ама ще го видим на място.
Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Още един глас за Тойото!Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнениеЧестито Мите, със здраве да я караш и да те слуша. Хвърли едно око и на тази гума:
Аз карам мойто Дискавъри 1 с такива и съм изключително доволен. В клуба имаме Рейнджове и Дифендри с такива и колегите също са много доволни. С 2.5 тона кола не са ме оставяли никъде. Успех!Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Това тойо, много прилича на този максис бигхорн 764 : https://www.vashimura.com/produkt/mt...n-31x10-50r15/Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Благодарско Жоре!Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнениеЧестито Мите
Гумите - пламна ми мозъка цял ден да чета ревюта и мнения и да гледам тестове.Вариантите бяха Кумхото ,Тойото и Максиса.Ппоследния го намерих на 247лв/бр. и ме сърби.Не можах да намеря много инфо за него ,но надявам се няма да сгреша.Последно редактирано от sapuna; 29-08-19, 17:32.Mitsubushi Pajero 2.5 TDi SS TOP
Коментар
-
Само да кажа, че в регенератите няма нищо лошо.
Ама като кажат веднъж, че сестра ти е курва...
Хеле пък за кална експлоатация-няма абсолютно никакво значение. Значение има самата шарка, кончетата в двигателя, и вакуума между ушите на шофьора.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Решението ще си го вземеш ти. Карал съм и Максис с предишната джипка, но не останах очарован особено на странични наклони. Непрекъснато се опитваха да ме свлекат надолу. С Тойото нещата не са така. Мисли и не бързай ... имаш време до калния сезонПървоначално публикуван от sapuna Преглед на мнениеБлагодарско Жоре!
Гумите - пламна ми мозъка цял ден да чета ревюта и мнения и да гледам тестове.Вариантите бяха Кумхото ,Тойото и Максиса.Ппоследния го намерих на 247лв/бр. и ме сърби.Не можах да намеря много инфо за него ,но надявам се няма да сгреша.
Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Тишо, аз като ходихме по Дъскотна бях точно със зимен Максис, аз съм много доволен.Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнениеОт Максиса съм очарован , само че за друг модел гума ( шосейна , зимна ) .Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
И на мен това ми прави впечатление със 764, даже бях писал тия дни в темата за гумата. Лесно се пълни, трудно се чисти, на страничен наклон отивам в дерето...Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнениеРешението ще си го вземеш ти. Карал съм и Максис с предишната джипка, но не останах очарован особено на странични наклони. Непрекъснато се опитваха да ме свлекат надолу. С Тойото нещата не са така. Мисли и не бързай ... имаш време до калния сезон
Коментар
-
От Тойото намирам само две бройки в цяла България ,Кумхото продължава да си ме блазни ,Трепадора ако е ,по добре мисля да е този - MAXXIS M-8060 Trepador 31x10.50R15 109 Q TL 6PR BL Какво ви е мнението за него?Mitsubushi Pajero 2.5 TDi SS TOP
Коментар
-
Поръчах Трепадора.Утре гумите ще са при мен.Сега дилемата е какво да правя с Нексъните ,да ги продам или оставя за летния сезон /чисто нови са и нещо ми свидят/.Клоня към оставяне ,но ще ми трябва още един комплект джанти.Не съм в час ,та отново ще ми трябва помощ - дайте идея за размер метални?Mitsubushi Pajero 2.5 TDi SS TOP
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар