Обява
Свий
Няма добавени обяви.
избор на офроуд джипка
Свий
X
-
До: избор на офроуд джипка
Седя си на компа, чета си и току ми изкача една и съща тема на всеки три дни " Какъв джип да си взема?" По едно време отговарях "жълт" ама и това ми омръзна. Та колега, ползвай търсачката и прочети за предимствата и недостатъците на всеки един джип. Пълно щастие няма. Аз съм имал три джипа и всеки един от тях си е имал силните и слабите си страни. Прочети и когато решиш кой е твоя джип задай конкретния въпрос. Не искам да съм груб. Не ме разбирай погрешно. Радвам се на всеки нов член на форума, ама аз по лесно бих си избрал жена отколкото джип. Просто по въпроса зададен във заглавието на темата е писано невероятно много и хората които наистина разбират материята са отговаряли много пъти на тоя въпрос "Какъв джип....?" и няма да отговорят. Поздрави и успех с намирането на това което ТЕБ ще радва най много.Последно редактирано от Джамбазов; 07-01-08, 20:38. Причина: Иванов ден е , пиян съм и не целя буквите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеСедя си на компа, чета си и току ми изкача една и съща тема на всеки три дни " Какъв джип да си взема?" По едно време отговарях "жълт" ама и това ми омръзна. Та колега, ползвай търсачката и прочети за предимствата и недостатъците на всеки един джип. .
Коментар
-
Може би ще ти е по-лесно ако се включиш в някоя разходка. Повечето от колегите, мисля няма да имат нищо против. Така ще можеш да се повозиш в различни джипки, да видиш кой как вози, къде минава и къде не, да прецениш какво ти харесва. Така отстрани ще чуваш само чужди мнения, не и своето.LZ1GYY
0898 436 956
Коментар
-
Моето мнение е също като предишното на колегата.А като си харесаш нещо погледни точно тук за проблемите които те очакват с избраната от теб марка.Какво смяташ ,че го очяква твоят бъдещ 4х4.разходки ,тормоз ,всеки ден,рядко ,а и за подръжката кой ще се грижи,сам ли ще се возиш.Вобще твоят въпрос е един от най-лесните ,ако знаеш с какво разполагаш.По -лесно се копува 4х4 ,а малко по-трудно се продава.
Ако си някъде кажи къде и най-много на 30км около теб има човк от ОФФ род БЪЛГАРИЯ
Когато на мен ми хареса това заради което всички сме тук даже нямаше интер нет........питай всички 'джипове' са създадени с ентусязъм ...някои с повечко.Последно редактирано от blago4x4; 07-01-08, 23:45.FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
BJ42 04 1982
FJ62 11 1983 skipe blago4x4
LZ 2 BHB
Коментар
-
Благодаря на всички за мненията аз съм от София жк. Стрелбище на 23 години съм. Заедно с един приятел мислим да си вземем джипката на партия и да си я караме двамата от това, което четох стигам до извода че една витара е най-одачен избор искаме да караме предимно скоростни етапи, траяла поне за сега не ме влече.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнениеБлагодаря на всички за мненията аз съм от София жк. Стрелбище на 23 години съм. Заедно с един приятел мислим да си вземем джипката на партия и да си я караме двамата от това, което четох стигам до извода че една витара е най-одачен избор искаме да караме предимно скоростни етапи, траяла поне за сега не ме влече.).Това са лични неща и нека си останат такива.Техника е, ще се счупи нещо и ще почнете да се карате за глупости.Така разсъждавам аз, може да сте някоя непозната порода хора
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
ИИИ с тази джипка на партия.. тука според мен ще я объркате.. кой ще я кара, кой ще я прави.. ама.. Вие си знаете най добре.LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
[IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]
Коментар
-
Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеДжип, жена и оръжие на партия не вземамНие не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениетракторът много лесно се обръща и е много бавен... пък и "доста" друса...
работно АТV ми се вижда един много скъп вариант за офроуд, ако изключиме китайските...
Както и да го смяташ, добре подготвен за офроуд автомобил не може да излезе по-малко от 5-10 хиляди лв... и то такъв, който трудно би могъл да се ползва и за нещо друго освен разходки за удоволствие...само може снимки евентуално да си направи
ПАВКО
0888802068
Коментар
-
Първоначално публикуван от gere Преглед на мнениеМоже би ще ти е по-лесно ако се включиш в някоя разходка. Повечето от колегите, мисля няма да имат нищо против. Така ще можеш да се повозиш в различни джипки, да видиш кой как вози, къде минава и къде не, да прецениш какво ти харесва. Така отстрани ще чуваш само чужди мнения, не и своето.
Най-точно казано.
Със стоене пред компа ще прочетеш прекалено много и различни мнения и нито едно няма да отговаря на твойте изисквания.
Ела с нас в гората и желанието ти за твоята джипка ще се избистри.LZ1VMH
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар