Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипка за КЕФ И ЕКШЪН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Джипка за КЕФ И ЕКШЪН

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
    Е ясно, ама кои са тези джипки военни с портали, които се продават по автокъщите? И можеш и резервна част по интернет да си купиш, без да си регистриран търговец на оръжия Изобщо не е такъв избора при леките и заводско с CTIS не се сещам.
    Рядко е, просто не е уникално.

Но специално хъмвито не знам дали ще понесе на женската част
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
      Всичкото H1 е дизел, и цивилни и военни,...
      Значи съм се заблудил по тоя или е грешена обявата.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5w34awqm.jpg
Прегледи:1
Размер:71.0 КБ
ID:5808952
      Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

От цялата дискусия, и според изяснените условия, според мен ТЛК 80 е без алтернатива.
        С по-висок бюджет, дълъг Вранглер(JK) Рубикон.

Хамъра въобще няма да го коментирам

Късия Вранглер е ОК, ако оффроада му е наблизо, и е все тая колко багаж и хора побира, както и колко комфортно ги вози. Ама в случая не е така.
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Босе , не знам що слагаш в условието , да е ръчка ?Бива , ама да не е с демпферен съединител! Има немалко плюсове играчката ти да е с автомат .
          TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

С хъмвито ще му се смеят нормалните хората по трейловете, като отиде.

Коментар

Това, че BOSSa е уточнил, че ще ходи специално на трейлове, съм го пропуснал.
              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                Значи съм се заблудил по тоя или е грешена обявата.
                Не си ти в заблуда, а аз. Има 4 дизела и един бензин, 5.7 V8. Но дори за америка е рядкост бензинов H1
                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Това, че BOSSa е уточнил, че ще ходи специално на трейлове, съм го пропуснал.
                  ”Кеф и екшън” с моторно превозно средство в щатите може само на определените за целта трейлове. Извън тях- глоба с три нули и заплаха от отнемане на шофьорски “лайсънз”.

Коментар

От къде идват хилядите клипове, разкази и снимки с наточени джипки по планински проходи, гори и пустини и стотин до хиляда км. Трипове? Не вярвам всичко това да е само на уредени трасета. Предполагам, че ако вземеш да риеш пред входа на Йелоустоун или в кемп 4 в Йосемити няма да ти се размине, но не вярвам да няма къде да се кара в тази голяма страна...
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Някои от разрешените места са доста големи.

Коментар

Половин Юта. Примерно

Коментар

Пусках малко по напред клипче къде и как се кара
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                            Рънъра отпред е с независимо. И с по-големи от 32ки, ще трябва да си носиш един багажник дифове.. Това е семейно комби. зарежи го.
                            АРБта слагат и RCV,после ставала за извращения.АРБито го знаеш,другите имат доживотна гаранция на продуктите си.

30 Spline 300M Axles are the strongest axles on the planet. Backed by LIFETIME WARRANTY. BITD, KOH, Baja, and more. The choice of top drivers.

Не споря дали е по-добро от Вранглер варианта или не,просто казвам,че тук има варианти,така или иначе оригинално няма да остане каквото и да вземем ако вземем.Май му стават и старите спирачки от Секвояа,може да не върви ма ще спира
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

BOSS, няма ли от военните някой старичък HMMWV? Гледам има ги при вас изпадат за около 9000 доларес, място колкото искаш. Голям мaтор, почти 200 к.с. Гарантиран кеф и военна здравина, части колкото искаш пак от военните..
                              [ATTACH=CONFIG]981469[/ATTACH]
                              Сигурно има ма това върви бавно по магистралката,лифтовете не го събират и трудно ще му намеря части в Амазон,скъпи са - ползват ги за тегачи.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
                                Босе , не знам що слагаш в условието , да е ръчка ?Бива , ама да не е с демпферен съединител! Има немалко плюсове играчката ти да е с автомат .
                                Защото рьчката тук никой не я кара,под 8% знаели да ръчкат.

Майтап ма е така,идеята зад рьчката е,че държи на тунинг,съединители здрави има,лагери за нея........а един автомат няма какво толкова да му пипнем и вземем ли я на 150-200 000 мили с кекав автомат трябва освен другото автомат да и се търси без възможност за доработки по него.

Хьмвито го забравете,лудница е ма беше каквото беше,изкупиха ги на нормални цени,вече са не нормални.

И не знам защо я мислите женската част в играта,имат си по Секвоя за кораб майка и то въобще ако тръгнат с нас.
                                На определени места караш само по пьтечката,но има места където си правиш каквото искаш включително и кросови мотори нелегални за из пътя да ти носят мишената на 6-700 метра,само да не застреляш някой АТВист,другото може.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X