Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипка за КЕФ И ЕКШЪН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джипка за КЕФ И ЕКШЪН

Така както го подкарахме до утре RAM-а от картинката ще му се стори бюджетно предложение
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

То винаги е така - почваш с едни пари и като намериш нещото то едни други цифри........и понеже това ти трябва - забравяш за парите

Това калното и подобни бьгита и АТВта не стават и директно казвам защо - в момента вън вали и духат едни 100км/ч вятър,на планината е 4 метра сняг неутъпкани,планината е на 8 часа спокойно каране със Секвоя или малко повечко от София -Бургас и обратно.Говорим за дъжд,задръствания с часове и пикапи по 2-3 тона около теб.

2 тона или там някъде с 200 коня или там някъде.

Отивам да гледам клипове с предложения,Атом от ляво,Атом от дясно.......много екшън ма не е за нас
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Такома или вранглер.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

А такааааа

Коя Такома - мотор,трансмисия,окачване........кои,че и тия имат като Вранглера един дълъг списък с това па онова па трето?

Пикапа горе ми хареса ма пикап с малка кабинка,поне 4 врати ни трябва или поне 4 седалки.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

А някоя тоталка.. няма ли ? Като на Ники тундрата ? Минала през таван.. така и така всичко ще и правите..

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              ...

Вранглерите с хиляди модификации,ако ще е Врангел ще да е TJ,че май това препоръчват за наджипване.
              TJ 4.0 - с две ръце съм ЗА,това като човек,който се мъчи да убие един такъв понаджипен от пет години...
              o888 37 63 69

Коментар

Пошегувах се добронамерено.
                Взимай един jk сахара 4-врат, части има във всеки джанкярд

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                  А някоя тоталка.. няма ли ? Като на Ники тундрата ? Минала през таван.. така и така всичко ще и правите..
                  А не е задължително през таван,става и крадена и продавана от банката,става и ползвана при престъпление и продавана от полицията - изрядна кола която може кал да не е виждала.

Тия нямат раздатка като хората,трябва да я сменяме с такава от Секвоя,електронно включване на четворката не ни харесва както и електрониката по отворени дифове и какво ли още не.Там един стартер си е приключение да смениш,да не споменавам как за проста рейка се сваля предния Кардан ..........мани ти,това не е 80ка.

Мисли го просто - взимаш усмукан Вранглер,изхвърляш му скапаните дифове,слагаш едни като хората,оскубваш го вътре,4 Рекарота,шнорхел,лифт,спирачки,2-3 батерии,лебедките по него..........и като скапе мотор кликаш един по нета и го карат при механика,а до там стига с твърд теглич,мотора 3 чифта обувки струва.

Рейка за Тундра е 1300 кинта и 2 дни лежане под джугана,за толкова мангизи мотор на Вранглер сменяш пък и там донаджипването е неограничено.На семейното комби почти нищо не съм му правил и заминаха около 10 бимберици при положение,че не го мисля за повече от 2 педи било то сняг,кал,пясък или вода / с калта даже няма се разберем /.

Просто ни трябва,не да му търся стартера с огледалце къде е наврян.

Не е проблем купуването,тенекии за по 3-4-5 има колко искаш,после обаче да е просто и яко,ръчка,а не електроники.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Yulianski Преглед на мнение
                    TJ 4.0 - с две ръце съм ЗА,това като човек,който се мъчи да убие един такъв понаджипен от пет години...
                    Бе май на там вървят нещата - мотори колко искаш,части и доработки безчет,сравнително прост,лек и става за спокойно каране,място има за работа,електроники няма,на койлове е,не е на 100 години гнилоч

Запьнал съм на алтернативите аз обаче,да видим дали или
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Сакън! Гледах вчера няколко тойоти 62 при вас за без пари.Това,ако някой го сравни с Крайслер...абе да сменя форума...
                      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                      Най-добрият ром е студеният ром!
                      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от 4wheel Преглед на мнение
                        Пошегувах се добронамерено.
                        Взимай един jk сахара 4-врат, части има във всеки джанкярд
                        15 бона обаче,чул те Господ да ми е такава надницата ма това приближава 2 такива та пропускам.

TJя се връзва на цена,и без това от оригинала много няма да остане,няма гнило тук и долу горе е все тая дали е на 10 или 20 години,смисъл на тройно на цената няма
                        Последно редактирано от BENZBOSS; 14-02-19, 20:44.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                          Сакън! Гледах вчера няколко тойоти 62 при вас за без пари.Това,ако някой го сравни с Крайслер...абе да сменя форума...
                          Какво е това За без пари.........че аз съм беден и парите по друг начин ги гледам.Ако струва повече от една свястна пушка не ми го хвали.

Отивам и това да загледам,но принципно запазена или свястна Тойота над 20 години струва колко 3 Вранглера на куп,от там почват,има извращения за по 50 бимберици,а това са 12 Вранглера,през седмица по един да оставам в гората пак се връзва.

Бьди нежен бре,тия Тойоти не си знаят цената
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

На свестната пушка мерника и е към 5 бона... Не,за около 3-3500 бяха.

Коментар

Е - за такова викам:

https://www.auctionexport.com/en/Inv...3#.XGW_bVQzbcs

Коментар

При толкова голям избор при вас е трудно да вземеш решение.Щом не ви допада Шевито, Вранглер ТДЖ с 4.0 е добра база за 5-6к и за още толко ще го обзаведеш с обслужени Дана 60 или Дана 60 и 14 болт(от морга), но ще са ви нужни доста технически познания ако ще го правите сами, а знам че при вас труда е много скъп. В pirate4x4 и подобни се продават готови подобни проекти за около 10-15к, мисля
                                че е по-разумния вариант.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X