Здравейте форумци,
Ето че и аз се запалих по идеята да си имам джип покрай вече запалената по оффроуд моя съпруга
(в някаква тема прочетох, че никой не познава такива жени
). Та след прочитане на почти всички теми тук и според сумата, с която разполагам се ориентирах, че избора ми се свежда до Опел Фронтера, Хюндай Галопер и може би Нисан Терано 2 (приемам и други идеи) с година на производство от 1999 насам. Моля за вашето мнение към кой от тези да огранича търсенето си. Както и за мнение на тези марки дизела или бензина е по-добре да взема (с изключение на Тераното, където виждам обяви само за дизелови двигатели). Не съм имал джип досега и мисля като начало да не го ползвам за тежък оффроуд, а за асфалт и "софт" разходки, както вие ги наричате. Като начинаещ мисля, че не е много удачно да се хвърлям на по-висок клас машини, защото така или иначе няма да ги използвам пълноценно. Пък живот и здраве като напреднем със съпругата сме си избрали марката и модела - Тойота Ленд Круизър
(Г класата много ръбава
).
Благодаря предварително за съветите Ви и се надявам скоро да станем колеги
Ето че и аз се запалих по идеята да си имам джип покрай вече запалената по оффроуд моя съпруга

Благодаря предварително за съветите Ви и се надявам скоро да станем колеги

Коментар