Обява
Свий
Няма добавени обяви.
4х4 за дълъг път
Свий
X
-
От: 4х4 за дълъг път
3.5 е GDIПървоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеAма викаш, да го търси с току що кадърно подновено задно окачване
.8)
Коментар
-
А стия, е..ти носачите за 300000+минати в бг не ми се случи, ама сигурно съм късметлия.. глупости от 1001 нощ. Кой точно Ленд Круизър?Първоначално публикуван от til Преглед на мнениеВече имам наблюдение над три броя сантафе... И на трите им се смени цялото окачване, едното скъса носач в движение, но добре, че е било с ниска скорост. Носачите им са от тенекия за сирене... Двама от собствениците ревът, че са наляли много пари и съжаляват, че са ги взели, третия не съм го разпитвал. Черокито(бензина) ще ти свали главата от кръста ако не го газифицираш. Аз бих дал 5-6к за а6 ц5 и останалите пари за някоя малка джипка. Ако пък държиш да е само едно мпс... Ленд крузър.8)
Коментар
-
Нормално е да не разбираш нещо, което не те устройва. Като неразбиращ, гледай само картинките. Същата тема я има и тук, но не ми се рови.Рядкост са май автомобилите, чиято ходова част след 100 000 километра се разглобява само с флексПървоначално публикуван от New hope Преглед на мнениеНе те разбрах ?
Изпратено от моят EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE с помощта на Tapatalk
-http://pajero4x4.ru/bbs/phpBB2/viewt...4bb5ecb5fd3e46
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Кое не ме устройва ? Точно говориш като не разбиращ ! За твое сведение цялата задница на такова Паджеро се ремонтира за 500 лева с оригинални части от Люцкан !Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеНормално е да не разбираш нещо, което не те устройва. Като неразбиращ, гледай само картинките. Същата тема я има и тук, но не ми се рови.Рядкост са май автомобилите, чиято ходова част след 100 000 километра се разглобява само с флекс
-http://pajero4x4.ru/bbs/phpBB2/viewt...4bb5ecb5fd3e46
Картинки в нета бол ... газоръки тоже!
Изпратено от моят EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE с помощта на TapatalkToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Ристе, последна дуплика от мен - не са важни парите а начина за ремонт. А гъзоръките са навсякъде, не само в тубата. Лошото е, че причисляваш към тях и хора от форума, които споделят моето мнение а пък са собственици на подобни японски тояги
.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Па никой не го оспорва, само дето тоя преди тебе може да не го е направИл, а да се е отървал от колата, продавайки я на нашенски джамбазиПървоначално публикуван от mirodo Преглед на мнениеПатфайндър/Навара се купува отделен охладител за кутията и се слага пред водния. Елементарно е и струва ~100лв.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Ти някакъв критерий ли си в този форум? Нищо се не реже само да знаеш как . Ремонта на всяка раждива машина е един и същ без значение от марката !Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеРисте, последна дуплика от мен - не са важни парите а начина за ремонт. А гъзоръките са навсякъде, не само в тубата. Лошото е, че причисляваш към тях и хора от форума, които споделят моето мнение а пък са собственици на подобни японски тояги
.
Името ми е Христо !
Изпратено от моят EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE с помощта на TapatalkToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Днес гледах един Pathfinder и много ми хареса, само има нещо с партното/климатика, което не мога да разбера какъв е проблема. Има инсталирано Webasto отопление, което според търговеца е със счупен дисплей. Дисплея наиситина си беше повреден, но реално няма как да разбера какво му се случва. А стандартното отопление не захапа, поне докато направя едно кръгче. За 10 минути трябва да се усети, че задухва нещо по-топло. Дано да не излезе
Иначе гледах и две черокита, но бяха в много лошо състояние. Утре ще гледам други...
Коментар
-
На Монтеро не е GDI .Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение3.5 е GDIToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
За Паджеро 3ка говорим? Поне из Европа не съм срещал. Това за през океана ли 3.5?Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнениеНа Монтеро не е GDI .8)
Коментар
-
Да ,купе на 3ка със стария мотор на 3.5 , но скоростите са на 3ка. Има и 3.8 250 кс.Първоначално публикуван от tola Преглед на мнениеЗа Паджеро 3ка говорим? Поне из Европа не съм срещал. Това за през океана ли 3.5?
Изпратено от моят EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE с помощта на TapatalkПоследно редактирано от New hope; 24-11-18, 15:19.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Ами, зависи от къде идва. При немскоговорящите е нормално да ръждяса от техните химикали.
П.П. За без ръжда битува мнението, че трябва да се търси италианец от незнам си коя част на Италия
. В много от обявите е написано, че колата е от района на Милано. Сигурно там не ръждясват
.
Последно редактирано от коко келеша; 24-11-18, 17:26.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар