Обява

Свий
Няма добавени обяви.

автомобил до три годишен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: автомобил до три годишен

Е, ти вече ни хвана за канарчета... На нова кола единствено за каското съм съгласен, че е голям разход /и лихвите по лизинга евентуално/... Какви дискове, какви биалетки? За последните 20-ина години 4 чисто нови автомобила са ми "минали през ръцете" - две мои и две на баща ми /реално пак поддържани от мен/... Единствено на Тойота авенсис се наложи преждевременна смяна на съединител на 38000км точно след изтичане на гаранцията...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Отделно, ако автомобилът не е на изплащане, няма земна сила която да те задължи да плащаш каско...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Каското е според зависи... Някои излизат на + всяка година /паркинг, щети, градушки, челни удари/... Други само си дават парите...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

За мен каското е задължително за автомобили от среден ценови клас нагоре до 8-10 годишни.
          Пример Голф 2010 предна броня нова оригинална оборудвана е 1000 лв. Заместителите са отчайващи. Втора ръка с всички фарчета и решетки 400-500 лв.
          Ами задната?
          Случвало ми се е и предна и задна броня да се сменят по каско за 1 година.
          Годишното каско е 800 лв.
          По новите автомобили са отчайващи като здравина на панелите и пластмасариите, само да не ги докоснеш и си вътре с 100-200 кинта.
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            Е, ти вече ни хвана за канарчета... На нова кола единствено за каското съм съгласен, че е голям разход /и лихвите по лизинга евентуално/... Какви дискове, какви биалетки? За последните 20-ина години 4 чисто нови автомобила са ми "минали през ръцете" - две мои и две на баща ми /реално пак поддържани от мен/... Единствено на Тойота авенсис се наложи преждевременна смяна на съединител на 38000км точно след изтичане на гаранцията...
            Не гледам други птици, освен кокошки за яйца.
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

С всичко е така, не само с дискове,биалетки и термостат.... просто търсят повод да откажат гаранцията! .... за обслужване да не говорим как дерат.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                Каското е според зависи.... Други само си дават парите...
                Няма такъв момент в срещата при чисто нова кола, дори и да седи само в гаража без да се кара. Плащаш данък спокойствие накратко казано. Но ако все пак някой си е харесал колата ти или има поръчка от платежоспособни потребители от близки и не толкова нам страни - оттичаш и с тройно каско да е.
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                  Предпоследния път купих нов автомобил,последния върнат от лизинг.Нова кола вероятно няма да купя скоро,не и в Бг.Съдраха ми гърба със гаранционното обслужване,Каско и данък ,колата беше платена в кеш при това.

Грубата сметка е горе долу на годишна база

Каско 1800-1900 лв.
                  Данък 309 лв.
                  Маркиране 60-70 лв.
                  Техническо обслужване на 15000 км.от 280-480 лв.средно от два до три пъти годишно +някои допълнителни дето се плащат 70 лв филтър купе,не че не струва 15 лв.но колата е с 7 г.гаранция и се сменя при тях ,накладки и т.н.

Някои неща не се поемат от гаранция като дискове,биалетки термостат и други.

По груби сметки около 3500-4000 лв.годишно.Умножаваме по 7 години.

Аз до 50 000 км.и баста
                  Точно така е,даже и по-зле.Правя по 15000 км/годишно.Ако си купя нов автомобил,какъвто ми харесва,около 46-50000 лв,ще се връзва към 0,90-1 лв/км.Каското,данъка,и скъпото гаранционно обслужване,имат твърде голям дял от високите разходи.За последните 11 години,АКО правех Каско,щях да дам към 15-16000 лв,а те нямаше да ми оправят нищо.Ама то си е нормално-за да печели някой,друг губи.А понякога данък спокойствие платен,и човека си мисли че има в кола 50000лв.Като я откраднат,и му дадат 35 бона само например,не зная после колко ще е спокоен...

Коментар

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
                    Точно така е,даже и по-зле.Правя по 15000 км/годишно.Ако си купя нов автомобил,какъвто ми харесва,около 46-50000 лв,ще се връзва към 0,90-1 лв/км.Каското,данъка,и скъпото гаранционно обслужване,имат твърде голям дял от високите разходи.За последните 11 години,АКО правех Каско,щях да дам към 15-16000 лв,а те нямаше да ми оправят нищо.Ама то си е нормално-за да печели някой,друг губи.А понякога данък спокойствие платен,и човека си мисли че има в кола 50000лв.Като я откраднат,и му дадат 35 бона само например,не зная после колко ще е спокоен...
                    Ако е такъв годишния пробег наистина ще е скъпо с нов автомобил. Но "кеф цена няма".
                    П.С. Аз правя по около 50 хил. километра годишно и не мога да си позволя автомобила да не е нов.
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                      Отделно, ако автомобилът не е на изплащане, няма земна сила която да те задължи да плащаш каско...
                      ... до 3 годишен автомобил, на малко км... без Каско?! хм...
                      освен това има каско и Каско... има и 1/2 каско...

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                      Грубата сметка е горе долу на годишна база

Каско 1800-1900 лв.
                      Данък 309 лв.
                      Маркиране 60-70 лв.
                      Техническо обслужване
                      По груби сметки около 3500-4000 лв.годишно.Умножаваме по 7 години.
                      Излиза към 2500 лв... Че за 8-10 и 15-20 г.автомобил колко е... с ремонтите/части/време/ядове... Я ме светнете...
                      И как така, все още има марки и модели, дето за 5-7 г. и една крушка не им гори...

P.S. Ами от 20-30 служебни автомобила и 50-100 на колеги, как няма един форд или БМВ дето всичко да му работи бе, не са само фарове, ами климатици, табла, електроника... хлОпелите Изгния и VW пасатите са само 1/2 по-добре или зле...
                      Да обобщя обобщението на обобщението - от европейските - само Шкода от VW семейството и Мрецедесите, които ги гледат като писани яйца - направо Фаберже - са читави... Изключвам по-старите С и Е, отпреди 2007-08... Ауди - как пък един мотор не изкара повече от 150.000 км., бе ...
                      За корейците нищо - тишина - карат ги, от японците - Мазда, предимно 6 и CX, Tойота и при тях тук-там фалове вече, от сглобяваните в Англия, Франция и Турция, Нисан си е Рено в Европа и т.н.
                      (*Авенсиса се сглобява в Англия все още и затова и той е... тц)

P.S.2. Само 1 човек от фирмата кара 20-30 г. S класа като Boss-a, ама той си е монтьор, така или иначе, аз не мога да си го позволя, по-добре или същото ще е по-ново 911 ... Изключвам от мини "класацията" ми, разните там фиати 500, Мини Купъри на макси цена и т.н. други екзотики... а да, и дачии, дачии дъстъри и сандеро от 2-3 години...
                      Последно редактирано от ivied; 06-10-18, 12:13. Причина: мини класацията

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                        ... до 3 годишен автомобил, на малко км... без Каско?! хм...
                        освен това има каско и Каско... има и 1/2 каско...
                        И защо пак така... по диагонал...
                        Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Тоест, застраховка автокастко не влиза в списъка със задължителните разходи. По усмотрение на тоя който дава парата е!
                        Ако не ти е по джоба, не я използваш, а не мрънкаш колко скъпа била тя за нов автомобил.
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Каско само срещу кражба-доста по-евтино е.Дали греша,или повечето с Каско,карат изключително рисково,щото,нали... друг ще плаща броните? Аз си мисля,че е много логично,ако направя грешка,да си платя от джоба?А и,като внимавам,и щипка късмет-засега,добре че съм правил само 3-4 години.Или да ми платят по ГО на другият водач

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X