Здравейте,
Оглеждам въпросните два паркетника
Търси се по-здравото, по-безпроблемното возило. Идеята е да се вземе, да се стегне и после само гуми, масло и филтри. Не искам нещо unreliable, което всеки месец ще е в бокса или ще ме оставя на пътя. 4х4 системите не са от значение. Не се предвижда какъвто и да е оффроуд. Някое друго паркиране извън пътя, в малко кал/пясък/трева, някое друго качване на по-висок бордюр и т.н. Ще се взима нещо без въздушно и фейсово. С БМВ-тата съм що годе запознат. С мечовците хич ме няма. За БМВ имам къде да ходя, като сервизи. За мерц потърсих из форумите и намерих 1-2-ма, дето се споменават най-много, но ако има 5 доволни следващите 5 са недоволни. Отделно, че ме плашат с мерц майстори, че не познават парите и цакат яко. Карал съм малко и двете и по принцип МЛ-а ми допада повече. Чел съм, че мотора е от здравите и затова съм се насочил към тази модификация, но дотам. Отделно, че и със заделения бюджет(9-10к) съм по-скоро за мерц, отколкото БМВ, но все пак...
Ще се радвам да чуя мнения за двата модела, особено от настоящи или бивши собственици
Оглеждам въпросните два паркетника

Ще се радвам да чуя мнения за двата модела, особено от настоящи или бивши собственици

Коментар