Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автоматик за 10-12к (лека кола!)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автоматик за 10-12к (лека кола!)

Здравейте,
    отново пиша с Молба за помощ. Този път става въпрос за сестра ми. Скоро изкара книжка и реши да си купи кола - автоматик. Горе долу е събрала 12к лв. Търсим нещо 9-10 годишно 100-150 коня. Харесали сме един меган за тези пар - бензин. Лошото е че не разбираме нищо от коли и не мога да помогна. Според вас може ли да се намери нещо качествено в този клас (меган, астра) за тези пари или има голям шанс да се набием на пачи яйца? За какво да оглеждаме при избора и огледа на колата?

От: Автоматик за 10-12к (лека кола!)

изобщо не гледайте колата, освен цвета да изберете.......... гледайте да намерите човек, който знае какво да гледа и го водете на огледите

Коментар

Абе, толкова ли са скъпи станали 10г коли? 12000 за лека кола от размера на Меган на 10г ми се виждат множко.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Абе, толкова ли са скъпи станали 10г коли? 12000 за лека кола от размера на Меган на 10г ми се виждат множко.
        Не само на тебе, ама при положение, че

Първоначално публикуван от groti Преглед на мнение
        Здравейте,
        отново пиша с Молба за помощ. Този път става въпрос за сестра ми. Скоро изкара книжка и реши да си купи кола - автоматик. Горе долу е събрала 12к лв. Търсим нещо 9-10 годишно 100-150 коня. Харесали сме един меган за тези пар - бензин. Лошото е че не разбираме нищо от коли и не мога да помогна. Според вас може ли да се намери нещо качествено в този клас (меган, астра) за тези пари или има голям шанс да се набием на пачи яйца? За какво да оглеждаме при избора и огледа на колата?
        е повече от нормално.

Цяло Горубляне се храни по тая схема.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Аз горублянски цени имах предвид.

Иначе за пореден път ще препотвърдя старата истина че на нова книжка и се полага кола за 1000 лева.

Коментар

Иначе за пореден път ще препотвърдя старата истина че на нова книжка и се полага кола за 1000 лева.
            Абсолютно! Няма са я забравя жената, с книжка на 2 месеца “ама тоя контейнер с буклуцу вчера не беше там...”. Добре, че колата беше половин заплата!
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

===.
              Абе то Джоу май друго имаше предвид..

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                Абсолютно! Няма са я забравя жената, с книжка на 2 месеца “ама тоя контейнер с буклуцу вчера не беше там...”. Добре, че колата беше половин заплата!
                На един приятел жена му докато пазарувала в кварталният супермаркет с неговото Ауди, цяло дърво рязко поникнало точно пред задната броня !

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                Абе то Джоу май друго имаше предвид..
                Абе да сме живи и здрави !

Коментар

Достигат се... след покупката
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                    На един приятел жена му докато пазарувала в кварталният супермаркет с неговото Ауди, цяло дърво рязко поникнало точно пред задната броня !
                    Зад и около така цитираната "броня"

Абе да сме живи и здрави !
                    Аха!НоФ шофер(ка) със 150 КС под капака , па да си прав!
                    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Ей сега погледнах сайтовете.
                      Автоматици под 1000 лв. в движение се предлагат 10 бр в нашта мила родина.
                      1000-2000 лв има още 83 броя.
                      Това за всезнайковците дето викат че нямало.
                      В диапазона до 10 годишни до 10000 лева има точно 203 броя.
                      Общо взето избора ще е между роботизирани ръчни кутии и хидротрансформаторни кутии.
                      Аз бих взел хидротрансформатор след водене на диагностика и продължителнои пробно каране.
                      Land Rover Discovery II, V8 4.0
                      VW Golf VI variant
                      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                        Аха!НоФ шофер(ка) със 150 КС под капака , па да си прав!
                        ЦЪ ! Нито тя е нова, нито е нова шофьорка, просто е фризьорка !

Коментар

Да ти разговоря ли за психология , или ще си знаеш
                          (Как са муа кошник за Илядо лева и как се внимава за 10 пъти по толкова!После и за такоФ начин на мислене за отсрещните ) Е ако е и със съзнанието , че в таратайките има живи хора...Как го определяш последното , спрямо цената на таралясника?...И как определи стойността на новия шофер?С кола от твоята цена е по-уязвим , многократно...И т.н.
                          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                            Да ти разговоря ли за психология , или ще си знаеш.
                            ...да мълчиш, утре (днес) ставаш на 17 жив и здрав и прав и корав.....пък на пълнолетие ще си говорим за психиатрия ъъъъ или психопатия или май за психология идеше реч.........
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Извън бъзиците за жените шофьори и негрите скиори - нещата не са толквоа лесни - отваряме ауто.бг или мобилето и избираме измежду горублянските джамбази. Колата трябва да е бензин, да може да се возят 4ма възрастни сравнително комфортно, да има ESP и пожелателно тракшън контрол. От Горубляне няма да се взима. От Дупница също. Гледаме официални представители на марките, първи собственик закупена в България, върнати от лизинг и 2-3 автокъщи за които сме чували по-добри отзиви.. Нов внос също изключваме като цяло - имаме си контакт в Германия, който прави огледи срещу заплащане и ако ще е "нов внос" просто ще си я внесем ние, както направих с моята. Ако е от България при оглед ще използваме услугите на професионалист за което ще си платим. Въпросът е, че всичко е кинти. Ако почнем да го разхождаме за всяка кола ще скочим на много пари (особено ако е от Германия). Трябва да се насоча към марка, модел и т.н. Моето мнение беше да си вземе една с ръчни скорости и асистент при потегляне при наклон (то това я стресира май), но тя си е решила така. Рендето, което описах е от официален представител, но пък чух не толкова добри отзиви за техните автоматици. Имате ли идея как са Астрите и Фокусите автоматик около 2008-2009? Хюндай и30? С тях общо взето се вписваме в парите.

Аз бих взел хидротрансформатор след водене на диагностика и продължителнои пробно каране.
                              - На диагностика ще се види ли дали е добре поддържана кутията?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X