Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми добър джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми добър джип

Не ти трябва джип изобщо. Хвани си любовница-удоволствието е по-голямо, поддържката-по-лесна...

Коментар

Ха-ха, аз определено си я наместих и вече знам че офф-роуда като цяло не ме влече. Но инъче още преди да я купя знаех за какво ще се използва и за момента си върши работата. Но за дълги пътувания определено неудобните седалки ме изморяват, и при следваща покупка бих търсил на първо място комфорт.
      Шума в купето при по-висока скорост също ми идва в повече.
      Ако сега трябва да избирам бих предпочел CR-V II или Аутлендър, може и Рав, биха ми свършили същата работа, но определено бих се чувствал по-удобно в тях.
      SUZUKI SX4 S-CROSS 1.4 Boosterjet

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
        Не ти трябва джип изобщо. Хвани си любовница-удоволствието е по-голямо, поддържката-по-лесна...
        За по-лесна не съм сигурен, но ще му е по-евтина.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
          ...но ще му е по-евтина.
          Хич не е сигурно.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Хич не е сигурно.
            Е, ако държи на имиджови и лъскави неща, и двете няма да са, но поне на джипа може и да му вземеш нЕкви пари ако ти писне.
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Хич не е сигурно.
              Що бре, ще и сложи газова уредба.
              В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
              В. Иванов

Коментар

По сериозно Паджеро 2.5TDI 2004?

Коментар

Ако има оферти за продаване давайте тук или на лично

Коментар

Pajero 2.5 DID. Това пък квое?
                    8)

Коментар

А за Гранд Витарата Пежо мотор(109 коня)нищо не казахте

Коментар

Гранд Витара мотор Пежо не е най добрата комбинация! Достатъчно мощен и добър мотор, но с постоянни дребни досадни проблеми по електриката(поне тези дето са идвали в сервиза все с такива проблеми добре дошло за майсторите и доста досадно за собственика)! Като искаш Гранд Витара вземи си бензинова, но с 2,7 мотора , че е безпроблемна и се чувства мощност!

Коментар

От какъв тип са дребните проблеми на Витарата?Не искам да съм постоянно в сервиз.А за 2.8CRD на Jeep какво ще кажете?

Коментар

Защо не се огледаш за Хонда ЦРВ бензинова ! По асфалта си върви като лека кола , става за лек офроуд (много без проблемна и приятна кола) Поддържам доста модели джипове включително и китайските измислици (на местното горско стопанство и общината) и по статистика от всичките на малки главоболия има с Хондите за около двеста хиляди километра една водна помпа, свещи и масла! Аутлендъра дизел също е алтернатива за 420 хиляди километра за масла 5 съединителя ремъци и масла!

Коментар

Ниска ми се струва,а и не е точно джип Хондата.За 2.8CRD какво ти е мнението?

Коментар

Абе слушам ви и се чудя..Човеко изрично каза че бюджета е 7 000лв.. Къв джип за тез пари? Нали в една друга тема достигнахме мнение че под 10 бона не е джип а курник.Който купуваш и почваш да ремонтираш?!Защо да се лъжем?Ремонта е по скъп от джипа. Читавите тръгват от 15 000 нагоре?
                                Тука пък освен парите че и точен модел двигател година?! Сякаш тя него чака?
                                Ако не увеличи бюджета поне двойно ще стане както всички останали..За под 10 къвто курник намери.Нямаш право на избор за тез пари.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X