Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръки за джип до ~ 15 K

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръки за джип до ~ 15 K

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
    Най сетне. нещо смислено - +1!
    Паджеро 4 е по смислено според мен.
    8)

Коментар

Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение
      Паджеро 4 е по смислено според мен.
      Нищо общо с посочения автомобил...То П3 вече е без рама, ти с 4-ка сравняваш...
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        И като няма рама какво-не става ли. Или истинският жип е само с рама- айде стига с тия глупости.
        Поздрави!
        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
          И като няма рама какво-не става ли. Или истинският жип е само с рама- айде стига с тия глупости.
          Поздрави!
          Репликата ми беше относно сравнение му 95-ца и П4, факт е , че Тойотата е на рама , а Паджерото- не ! Отделен е въпроса какво търси и какво му е необходимо на питащия колега. А кое за какво става и кой "жип" е истински, всеки си преценява и/или съответно купува. И леко с характеристиките...
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Колегата си е написал, че ще кара по асфалт и рядко по-лош път. Сиреч няма да се вре нарочно в калта. Трябва си му паркетник или повдигната кола. Тоест да взима нещо читаво, което му харесва и е подържано.

Коментар

Първоначално публикуван от venkabg Преглед на мнение
              Колегата си е написал, че ще кара по асфалт и рядко по-лош път. Сиреч няма да се вре нарочно в калта. Трябва си му паркетник или повдигната кола. Тоест да взима нещо читаво, което му харесва и е подържано.
              Именно..,Това писах и аз. Репликата ми беше по отделен повод, което съм посочил.
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                Колегата е написал за асфалт. А ако е за извън пътя ме съмнява, че точно 95 е джипа. Никъде не съм писал, че сравнявам.
                8)

Коментар

Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение
                  Колегата е написал за асфалт. А ако е за извън пътя ме съмнява, че точно 95 е джипа. Никъде не съм писал, че сравнявам.
                  95 е добър вариант за комбинирана употреба, и влиза в бюджета. Иначе относно чисто асвалтови цели, за каквито се пита, ясно е, че се търси паркетник.
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Субаро форестър също е вариант според мен.

Коментар

Багажника на Форестъра също е по-малък.
                      Аз съм изправен пред главоблъсканица, търся си SUV с голям багажник до около 15к без разходите, но го търся за основна семейна кола.
                      За сега най-удачен ми се струва Hyndai Santa Fe 2. С голям багажник е, сравнително читаво 4х4, още повече е с дължина 4,6м и е по-удобен за паркиране в София.

Коментар

Първоначално публикуван от papa_bear Преглед на мнение
                        Багажника на Форестъра също е по-малък.
                        Аз съм изправен пред главоблъсканица, търся си SUV с голям багажник до около 15к без разходите, но го търся за основна семейна кола.
                        За сега най-удачен ми се струва Hyndai Santa Fe 2. С голям багажник е, сравнително читаво 4х4, още повече е с дължина 4,6м и е по-удобен за паркиране в София.
                        Особено, ако търсиш дизел + автомат. До тази цена май няма друго (японско или корейско) с такъв обем + автомат, дизел и 7 места. А има Каптива но...Другото, за което се сещам е Х3.
                        8)

Коментар

За 15 к. можеш да намериш приличен Нисан Патфайндър. В багажника можеш да нощуваш, и е по-сув от по-горе споменатите.
                          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                            За 15 к. можеш да намериш приличен Нисан Патфайндър. В багажника можеш да нощуваш, и е по-сув от по-горе споменатите.
                            Много малка и неудобна задна седалка и висок разход при евро 4 стандарт.
                            8)

Коментар

Гранд Витара 2 също е с читаво 4х4 и с добър като обем багажник, дизела е рено и е по-икономичен от сантата.
                              Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
                              Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Да не е Гранд Витара 3?
                                8)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X