Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Opel Frontera - покупка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Opel Frontera - покупка

Здравейте,
    Нямам опит с покупката на кола... доста четох и разглеждах различни марки и смятам да купя първия си личен автомобил. Спрял съм се на <strong>Opel Frontera 2.2 бензин</strong> къса база, защото ми трябва нещо със средна големина, с добра проходимост, здраво и икономично.<br>Търся някой, който разбира от този джип, за да отидем на няколко огледа, и да мога да направя по-правилен избор.<br>Ще съм благодарен ако ми препоръчате някой или ми дадете контакт.<br>Живея в <strong>София</strong> и вече съм харесал 2 джипки тук в града, както и една на 1 час път от града... но ми трябва човек с който да отида.<br><br>Между другото какво мислите за <strong>bri4ka.com</strong> ? Те май извършват подобен тип услуги ...

От: Opel Frontera - покупка

Има един пич във форума. Лозан /никът е isuzo/ Продава фруктиери на части в началото на Ботевградско шосе. Точно момче е. Обади му се. Дано можеш да го мотивираш.

Коментар

Ооо, Цецо, на мястото на гаража вече има оферти за нови кандидат-столичани !
      Разбрах, че са брат му са преместили сервиза в Горни Богров, но не съм сигурен, че скоро не ми е трябвал и не съм му звънял.

Това не пречи колегата да му звънне де.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Не знаех, Ники. Отдавана беше.Даже тъст ми продаде фруктиерата оня ден за 1000 лв, а не беше толкова зле / 2000 г, автомат/, ама като му отмилее на човек.......

Коментар

Мерси за информацията

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
          X