Здравейте колеги.Бих искал да попитам кое е По-добро VW Touareg или X5.Колата ще е от 2008 - 2009.Кажете плюсовете и минусите Ще са с двигатели X5:3.0disel или 3.5 disel (3.0 SD) VW:3.0v6 ili 5.0 v10.Не мога да избера искам и двете много за това дайте възможно най много съвети.Кажете и плюсовете и минусите. В touareg съм се возил харесва ми и на возия и на въртене. Докато в х5 возия е твърда.Давайте мнения.Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Bmw x5 или VW Touareg
Свий
X
-
От: Bmw x5 или VW Touareg
Първоначално публикуван от Baris Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Бих искал да попитам кое е По-добро VW Touareg или X5.Колата ще е от 2008 - 2009.Кажете плюсовете и минусите Ще са с двигатели X5:3.0disel или 3.5 disel (3.0 SD) VW:3.0v6 ili 5.0 v10.Не мога да избера искам и двете много за това дайте възможно най много съвети.Кажете и плюсовете и минусите. В touareg съм се возил харесва ми и на возия и на въртене. Докато в х5 возия е твърда.Давайте мнения.Благодаря предварителноWG 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иво Томов Преглед на мнениеИ аз харесвах и двете,но намерих доста запазен Тоуарег с въздушно и взех него.
Тук не са много на почит и двете.Паркетници
Коментар
-
Първоначално публикуван от Baris Преглед на мнениеБлагодаря колега и аз така като гледам обявите под запазени са touareg. Ще се метра до Германия сигурно да видя какво има .И аз държа да е с всички екстри.Като гледам мисля че touareg има повечко ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Baris Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Бих искал да попитам кое е По-добро VW Touareg или X5.Колата ще е от 2008 - 2009.Кажете плюсовете и минусите Ще са с двигатели X5:3.0disel или 3.5 disel (3.0 SD) VW:3.0v6 ili 5.0 v10.Не мога да избера искам и двете много за това дайте възможно най много съвети.Кажете и плюсовете и минусите. В touareg съм се возил харесва ми и на возия и на въртене. Докато в х5 возия е твърда.Давайте мнения.Благодаря предварително
V6 3.0 е доста разпространен агрегат и го слагат на доста модели и на Ауди.
V10 5.0 обаче е малко бройлер и там всичко е бая скъпо, ама бая.
Тук във форума бях чел пост на човек, който е налял бая лев за ремонти на V10 и в крайна сметка си е взел V6.
Коментар
-
И 2.5 и 5.0 моторите на туарега не са за препоръчване....и двата са недоразумения като цяло. За 3.0 common rail - мотора общо взето е доста по-приемлив вариант , но и той не е лишен от недостатъци. Трябва да се приготвиш за смяна на вериги и обтегачи, но пък това важи и за бмв-то. Другото са характерните неща за по-съвременните дизели, дюзи , турбини и дпф филтри- все неща с потенциални проблеми. Гледай за кола с известна история, иначе тези коли не се купуват като нови за над 100к за по 10-15к км. пробег годишно....т.е. вероятността пробега да е внушителен не е никак малка. Не си споменал бюджет, моторите 2.5 и 5.0 са от първите поколения на туарег и са помпа-дюза, след което идва 3.0 tdi. При бмв отдавна всичко е common rail- в първите поколения с обикновени инжектори , а след 2004-5-та с пиезо. Сега за возията на Х5- да твърда е, но пък поведението на автомобила е образцово, доста по-драйвърски ориентиран като цяло автомобил.
Коментар
-
Определено Х5 , на Туарега за да се сменят веригите се вади мотора на масата, понеже веригите са между кутията и мотора , а и все пак си е "големия голф" , имал съм наблюдения и на двата джипа , за Х5 обърни внимание на раздатката , не издържа много , а си струва около 8000лв в Аутобавария нова. Старата раздатка си ми стой в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иво Томов Преглед на мнение... Нашето си е най хубаво винаги.
И моето е V6 3.0, ама е бензин.
Коментар
-
Е ,поне можеш да я направиш на газ като е бензин .Аз не харесвам газта ,но е добре да има опция.
По темата,доста трудно се намира читава кола от тези класове в БГ моята съм търсил 4-5 месеца и каде ли не ходих.
Скъпички са за подръжка и хората ги занемаряват,не им се плаща за лаисна около задно стъкло малкото 230лв. За много хора кеф цена има.
Поздрави.Honda CRF 250 X
Touareg 3.0 TDI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар