Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на кола/джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ при избор на кола/джип

Привет !
    Решил съм да закупя първата си кола и следователно имам нужда от съвет.Отдавна имам книжка,но поради необходимост не съм карал.Честно казано
    нямам познания и като цяло не се интересувам от коли.
    Първоначално се бях насочил към Голф 4 1.8,но много ми идват надути цените тук.Идеята ми е за парите,които отделям,да получа добър вариант на цена-
    качество.Засега съм се спрял на Хонда VTEC (около 2000лв),защото УЖ знам,че това е доста издръжлива кола,която се поддържа евтино.
    Нещата на които държа :
    1.Евтина поддръжка - издръжливост на колата като цяло (знам че е банално)
    2.Задължително бензин - ще слагам газова уредба (моля не ми предлагаите дизел)
    3.Скоростите предпочитам да бъдат автоматични,но не отхвърлям и ръчни (за старите автомати знам че УЖ били качествени)
    4.Не е нужно колата да е нова - преди 2003 мисля че са най-качествени
    5.По възможност малкия данък.Аз съм от Хасково и тук цените на данъците са по-завишени.

Мисля да отделя 3000-4000 максимум,като в тях не включвам документация и газова уребда.
    Главната цел на колата ще бъда ходене на излети,риба и подобни.Така че в по-голямата част ще бъде използвана извънградско.В този ред на мисли с
    удоволствие бих си взел и джип.

Мисля че това е информацията,която мисля че ще е полезна в момента.
    Благодаря на всеки опитал се да помогне.Съветите Ви ми биха били много ценни !

От: Помощ при избор на кола/джип

Първоначално публикуван от MorganFreeman Преглед на мнение

Мисля да отделя 3000-4000 максимум,като в тях не включвам документация и газова уребда.
    Главната цел на колата ще бъда ходене на излети,риба и подобни.Така че в по-голямата част ще бъде използвана извънградско.В този ред на мисли с
    удоволствие бих си взел и джип.

Мисля че това е информацията,която мисля че ще е полезна в момента.
    Благодаря на всеки опитал се да помогне.Съветите Ви ми биха били много ценни !
    Вземи си една Витара 1,6 и няма да збъркаш! Малък данък,с Газова нищо не гори и е желязна машина...циганска душа дето вика един приятел.
    То си е твоя работа все пак( като гледам бюджета ти) но аз я имам и съм много доволен от избора си.
    jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Благодаря за предложението! Честно казано мисля че Honda CR-V ми харесва повече от каквото и да е Suzuki,но ще се разгледам и за тази Витара.
      Зависи все пак какви оферти се намерят..

Коментар

Благодаря за предложението! Честно казано мисля че Honda CR-V ми харесва повече от каквото и да е Suzuki,но ще се разгледам и за тази Витара.
        Зависи все пак какви оферти се намерят..

Че има ли Honda CR-V за тези пари?
        Grand Cherokee WJ
        Dodge Caliber
        E 430 4-matic-T(S210)
        GLK

Коментар

Намира се за около 5000,но май трябва да съм страхотен късметлия,за да попадна на добър за тия пари.
          След като почетох по форума мисля да оставя джипа настрана.
          Препоръчаха ми тази кола - Subaru Impreza 2.0 4Х4 (Мод: Без линкове към обяви!)
          Определено ми харесва и ако може някакво мнение за нея или подобна,за да съпоставям поддръжка и т.н.
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 18-02-17, 08:57.

Коментар

А дано, ама надали.
            До 4000 излизат 3 с десен волан и все още на английски номера, една на части, и една без снимки, т.е. не се знае волана къде е.

Ааа, до 2001-ва няма vtec на CRV-то, а па "Хонда VTEC (до 2000лв)" не е оферта, щото ще да е била издръжлива миналия век.

edit:

Мнението ми се обезсмисля, след така появилия се пост на питащия.
            Извинете.
            Последно редактирано от krasi-mir; 18-02-17, 10:56.
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
            Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Мой приятел има дърта импреза и не се разделя за нищо с нея.Корава и много проходима,истински японец.
              Grand Cherokee WJ
              Dodge Caliber
              E 430 4-matic-T(S210)
              GLK

Коментар

Чудесно ! Наистина много ми хареса и засега ми става фаворит.
                Извинявам се за линка,които съм пуснал.Не знаех че правя нарушение !

Коментар

...Препоръчаха ми тази кола - Subaru Impreza 2.0 4Х4 (Мод: Без линкове към обяви!)
                  Определено ми харесва и ако може някакво мнение за нея или подобна,за да съпоставям поддръжка и т.н.
                  Я кажи сега, колко читави сервиза за Субару има в Хасково? Защото собственикът на кола от тази марка за 4000 лева обикновено се превръща в златна мина за автомонтьорите.
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                    Я кажи сега, колко читави сервиза за Субару има в Хасково? Защото собственикът на кола от тази марка за 4000 лева обикновено се превръща в златна мина за автомонтьорите.

Това е от другата страна на монетата.
                    Grand Cherokee WJ
                    Dodge Caliber
                    E 430 4-matic-T(S210)
                    GLK

Коментар

Разбирам какво ми казваш и приемам предупреждението ти.
                      За съжаление не знам за нито един такъв,но по тази логика се ограничавам доста в избора си.

Коментар

И защо трябва да има някакъв специализиран сервиз за едно обикновено атмосферно Субару?
                        Доскоро имах Форестер 2.0-изключително здрави и ЕВТИНИ за поддръжка и обслужване автомобили!Прекалено много митове и легенди се носят за "космическите" боксери.Да не говорим,че при евентуален проблем цял един двигател струва по малко от едно елементарно обслужване на повечето евтини автомобили.Сервизира се от всеки горе-долу технически грамотен монтьор.
                        Ако го устройва колегата Импреза-смело си избирай една не много изчуряла и си я карай със здраве!

Коментар

В Хасково, като няма...Гърция е на час път.
                          LZ1ACU

Коментар

Засега съм се ориентирал към Субарото или Honda Civic 1.6 VTEC 2003 г. 115 к.с. около 3000 лв.
                            Мисля че тези две коли ще ми паснат най-добре за момента.

Коментар

Засега съм се ориентирал към Субарото или Honda Civic 1.6 VTEC 2003 г. 115 к.с. около 3000 лв.
                              Мисля че тези две коли ще ми паснат най-добре за момента.
                              По възможност вземи Субаруто.
                              Grand Cherokee WJ
                              Dodge Caliber
                              E 430 4-matic-T(S210)
                              GLK

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X