Здравейте колеги! Може ли да ми посочите плюсовете и минусите на тия двата модела на Хонда и Мерцедес. Изправен съм пред дилема. Не знам коя от двете е по-добра, по-здрава и т.н. Ако можете да ми помогнете със съвет. Днес за пръв път се качих да карам Хонда ЦР-В първата генерация. Доста стегната кола с приличен вървеж но ми се стори, че е доста нестабилна вероятно заради височината, а и цената от 6000лв си я бива като се има в предвид че е с регистрация, ГО, чисто нови гуми, сменни масла на скоростна кутия и диференциал, Ангренажен ремък, биалитки и нов акомулатор. За смяна е маслото на двигателя и това, че няма газ. За мерцедеса това което съм чувал, че страдат от дюзи. Питам, защото ми предстои да купувам и се колебая коя от двете да взема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Honda CR-V 99г 128к.с. или Мерцедес С 220 CDI 2001г
Свий
X
-
От: Honda CR-V 99г 128к.с. или Мерцедес С 220 CDI 2001г
Аз бих взел ЦРВ-то!Много по-функционален и практичен автомобил.Слаби места-двигател-маслояд/особено италианките/,доста лаком на газ със тежък десен крак.Голям просторен салон,приличен багажник,много хубава къмпинг масичка/гледай да не е открадната/,отличен клирънс и пътно поведение.
И наистина двата автомобила нямат нищо общо-нито концептуално,нито функционално.ЦРВ-то е 4 сезонно и ол роуд возило,Мерц-а....гледам разни колеги днес почнаха да им чистят таваните,гумите и да им отварят багажниците че да подадат ток да запалят....МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Искам да купя един от двата модела за семеен автомобил но съм доста объркан. Хондата я мислех за здрав автомобил но се оказва, че и при нея има проблеми. Горели им клапаните от газта, пукали радиатори, а и разхода им е доста висок.
Коментар
-
Ти така питаш все едно дилемата е руса или кестенява - и двете ще я свьршат работата ма тук това не е така - ни Мерца вьрви из снега като Хондето,ни хондето вьрви на нафтичка пьк ти такава да предположим имаш.........
Виж втория и третия вьпрос,аз сьм за Хондата от сега,но с това НЕСТАБИЛНА ммммммм не те знам какво ще я правиш,за дьлго Бенца ма не Ц класа ми поне Е,за другото Хондата бие.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар