Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор между Террано и Паджеро Спорт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор между Террано и Паджеро Спорт

Терано търси внос от Италия най-добре. Ако 2.7 - даже и италианците не могат да го строшат, а обикновено идват без никаква ръжда.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Моето Терано беше швейцарско, мноооого хубаво и запазено...Спарки може да потвърди. Аз доста се колебах между Паджеро 2 и Терано и накрая избрах Тераното, защото е наистина дуракоустойчиво. Единственото по хубаво в Паджеро Спорт, е супер селекта на скоростната кутия, ако е с такава и разбира се и комфорта на Мицубиши. Паджерото също клати, някой колега по-горе беше казал че Тераното клати, при Паджеро си е същата работа. Също на Паджерото може да се сложат по големи гуми от 31" без никакви интервенции. НО...според мен Паджеровския двигател е мнооого изцеден с тия 115 к.с., а Тераното си върви чудно с 125-те кончета, та даже и с 31-ци, без никакви чипове и т.н.
      Та това е моето мнение за двете возила.

Коментар

Първоначално публикуван от SpeeD.DeviL Преглед на мнение
        Добре , Нисана днес не го намирам като обява .. беше внос от Швейцария .. , а за Паджерото е това
        Качвайте едни номера и ходи карай колата, така ще добиеш реална представа дали ти харесва вървенето, ще усетиш колата във всички аспекти.
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
          Паджерото също клати, някой колега по-горе беше казал че Тераното клати, при Паджеро си е същата работа.
          Клатенето се оправя с подходящото окачване. Моето не клати например.

А и не съм сигурен дали въпросното клатене се дължи на марката и модела, или просто на факта че на 15 годишен автомобил окачването (особено откъм амове) няма нищо общо със завоски зададеното.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Така е Спарки, но говорим за дъртаняни, за които не се знае как са карани и поддържани. А много добре знаем твоето зверче как се поддържа, така че за сравнение и дума не може да става. Ти си основния виновник да си взема Теранце и единственото за което съжаляваме че го продадох. Невероятен джип!

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
              ...единственото за което съжаляваме че го продадох...
              Е, те още не са свършили по автокъщите.

Коментар

Гледам обяви на терано 2 дълга база от известно време и ми направи впечатление ,че масово са със забити предници. Без значение от годината , всичките са с уморени торсиони. Ако се сменят с нови, колко време ще им трябва преди пак да омекнат, аз предполагам че повечето предпочитат да ги донатегнат отколкото да ги сменят с нови, но все пак не може да се натяга неограничено.
                Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
                Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

В общия случай с нятягане на оригиналните ще изкара минимум 3-4 години. Ако се сложат нови - не знам. Моите са на 8 години вече, и няма значими признаци за умора.

Работата е там че като олегне предницата те престават да се уморяват, защото все повече започва да опира на тампони. Тоест ако никога през живота на въпросното терано тросионирте не са натягани, няма да са и кой-знае колко уморени.
                  Последно редактирано от sparkybg; 27-01-17, 09:27.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X