Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип или голямо комби за всекидневна употреба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на джип или голямо комби за всекидневна употреба

Здравейте, започвам с поредната тема. Закупуване на превозно средство за всекидневна употреба .20-30 км градско в София на ден и уикенди по 500-600 за двата дни.
    С възможност за ходене по черни пътища на къмпинг и теглене на ремарке. Предпочитам бензин/газ бюджета ми е около 8000 лв.
    Моделите които гледам са между 1990 -2001 година. Отворен съм и на предложение и за автомобил комби с подобни възможности.

Nissan Pathfinder 3,3 -3,5 v6 98-02
    Toyota 4runner
    2,7-3,4 предпочитам около 99-01 година но не намирам

Jeep Cherokee (Grand Cherokee)

Относно Cerokee има много теми и информация. И все пак кой мотор е по добър 4,0- 4,7 5,2
    За Toyota и Nissan неможах да намеря почти нищо.

От: Избор на джип или голямо комби за всекидневна употреба

Първоначално публикуван от велизар Преглед на мнение
    Здравейте, започвам с поредната тема. Закупуване на превозно средство за всекидневна употреба .20-30 км градско в София на ден и уикенди по 500-600 за двата дни.
    С възможност за ходене по черни пътища на къмпинг и теглене на ремарке. Предпочитам бензин/газ бюджета ми е около 8000 лв.
    Моделите които гледам са между 1990 -2001 година. Отворен съм и на предложение и за автомобил комби с подобни възможности.

Toyota 4runner

Jeep Cherokee (Grand Cherokee)

Относно Cerokee има много теми и информация. И все пак кой мотор е по добър 4,0- 4,7 5,2
    4.7 съм имал, при мен двигателя беше часовник и никакви проблеми с газта. Обаче доста други кусури има според мен и такъв голям мотор си е лаком!
    Аз бих се ориентирал към 4runner, ама нещо ник'ви ги няма в БГ, отделно за 8к ще има кусури. Въобще Тойотите са си ценени машини, не колкото G-класите, но там вече е болестно състояние, не че не ми се иска!

Коментар

А някакво мение относно Nissan Pathfinder 3.5 200-2004 година

Коментар

Grand Cherokee-то ако гледаш WJ-ите - не ги приемай за много големи. Пасат Б5 комби събира горе-долу същото количество багаж .

Ако искаш нещо по-евтино, сравнително проходимо и с огромен багажник погледни и Хюндай Теракан.

Коментар

Е-класа,Т-модел,2 кубика багажник,най-големия!Двигател ОМ606,нивомат,АСД,......моя не се продава!
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Карам 124 купе,фен съм на Мерцедес ,но не намирам читави комбита в нашите сайтове. Ако имаше Е320 93-95г веднага се хвърлям на него.

Коментар

Карам 124 купе,фен съм на Мерцедес ,но не намирам читави комбита в нашите сайтове. Ако имаше Е320 93-95г веднага се хвърлям на него.
              Търси!Нищо друго не си заслужава....нито парите ,нервите и времето!
              Пардон!Пропуснах големите стари Волва,бих се прежалил за Ауди куатро комби!
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                Е-класа,Т-модел,2 кубика багажник,най-големия!Двигател ОМ606,нивомат,АСД,......моя не се продава!
                Малкият ми зет има два. По-стария бензин/газ, по-новия дизел. И той не ги продава
                Аз имам Митсубиши Галант комби 2.0 дизел. Също не се продава.
                сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Volvo XC70 не си ли поглеждал?
                  Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
                  LZ2РSD

Коментар

Щевролет Тахо, почти като Гранд Чероки е. И комфортът и багажникът са в изобилие. За възможностите при теглене мисля, че няма нужда да се говори.
                    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                    Из "Златния телец"

Коментар

Toyota 4runner

Нисаните- редки у нас, вградено шаси, отлични мотори и автомати /едни от най-здравите в класа/, лакоми за гориво, но носят на газ, екзотичен за тук модел с всички произтичащи дадености, по-скоро високо комби, но сигурни и безпроблемни агрегати, ако нямаш за цел по-сериозен офроуд ! Трета генерация Ранър е превъзходен автомобил, с който и мотор да го откриеш в добра кондиция !

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                      Щевролет Тахо, почти като Гранд Чероки е. И комфортът и багажникът са в изобилие. За възможностите при теглене мисля, че няма нужда да се говори.
                      Тахото превъзхожда Гранд Черокито по всичко, но е още по-екзотичен модел за нашите ширини...
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Дани, то Субаруто уж не е екзотична марка, пък читави сервизи ЙОК.
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                          Дани, то Субаруто уж не е екзотична марка, пък читави сервизи ЙОК.
                          Субаруто е друга работа, има в София достатъчно сервизи, в провинцията по-рядко, но общо взето "майсторите" спекулират. Нищо космическо няма в боксера, но ги мързи да се образоват, а и надуват цените..Иначе предлагане на пазара има голямо, а и части също. При големите, екзотични американци, да речем -Събърбън, Тахо, Експедишън и т.н, хем няма предлагане, хем чаркове, хем пак сервизите се правят на интересни...Това у нас, по нашите земи, при руснаците е друго А сега видях бюджета, за Тойота не стига категорично, стига за Патфайндър, ако се намери читав и неизгнил.
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Допада ми и Chevrolet Trailblazer но за него нищо не знам,а и как стоят нещата с частите? Относно Volvo Xc70 рядко се срещат бензибови и ми изглеждат твърде пластмасови.

Коментар

Допада ми и Chevrolet Trailblazer но за него нищо не знам
                              Дори и според щатските форуми- доста калпава машина, със склонност към саморазпад. Огромен апетит на 273-коньовия VORTEC.
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X