Кажете колеги какъв да си купя до 7000 лв.Имам и ATV така че ще го тегля с ремарке.Трябва ми евтин джип за който да не ме е яд и да не се ядосвам ако го окраскам?Предложете всички възможни модели и кажете плюсонете и минусите им.Какви проблеми създават.Искам също да става за каране на кални места и да има лебедка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джип за планина и офроуд до 7000 лв?
Свий
X
-
От: Джип за планина и офроуд до 7000 лв?
Първоначално публикуван от Марио Симеонов Преглед на мнениеТрябва ми евтин джип Искам също да става за каране на кални места и да има лебедка.
Колега прочетели нещо от форума или направо.......
Коментар
-
Първоначално публикуван от weezy Преглед на мнениеЕвтините серийно нямат лебедка
Колега прочетели нещо от форума или направо.......
Коментар
-
Гуми 1000 лв
Лебедка 1000 лв
Монтаж на лебедката от неиндианец - 500лв
Обслужване - 500 лв
До тук 3к
За 4к освен самурай, ама той па не може да влачи нищо.
Начи евентуално търси Патрул У260 - ако не е тотален гнилоч и чайник ще върши работа
ПП Сега видях че афтора искал да му се изброят всички модели с плюсове и минуси - цц, ае пич, нещо по-така не искаш ли? Примерно баница с праз?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЖълт джип.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеГуми 1000 лв
Лебедка 1000 лв
Монтаж на лебедката от неиндианец - 500лв
Обслужване - 500 лв
До тук 3к
За 4к освен самурай, ама той па не може да влачи нищо.
Начи евентуално търси Патрул У260 - ако не е тотален гнилоч и чайник ще върши работа
ПП Сега видях че афтора искал да му се изброят всички модели с плюсове и минуси - цц, ае пич, нещо по-така не искаш ли? Примерно баница с праз?
Може и с късмети, ама като ше е с праз, барем да е с голям.
Само не разбрах, с айрян или с боза ?
Лафа за баницата е винаги в сила, ама баш тука нЕма да мине.
Ся, по-сериозно, фанИ попрочети, спри се на това-онова, драсни два реда за това кво си го измислил, и тогава да си поговорим по-конкретно.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Марио Симеонов Преглед на мнениеПредложете всички възможни модели и кажете плюсонете и минусите им.Какви проблеми създават.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Ето ти го http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=211784 .И проблема с документите е готов (намерен е стария собственик) .
Една лебедка и един теглич ти трябва .Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар