Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво 4х4 мога да си намеря до 4к

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво 4х4 мога да си намеря до 4к

[quote=orela;266428]
    Нещо не разбрах - след като след всеки излет ще са нужни ремонти, защо да ме кефи двойно и тройно повече?

Ще видиш...

Коментар

Първоначално публикуван от orela Преглед на мнение
      .....На самурая има ли къде да се сложи бутилката? Заглеждам ги като ги видя по улиците - толкова са малки, че се чудя дали зад седалките има някакво място за багаж, а пък за газова не съм си помислял....
      На самурая се МАХА резервоара и на негово място се слага 30L. газова бутилка.А в момента във Варна има SHEVROLET GEO Tracker (това си е VITARA) за 3500.
      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение
        Колега, взимай Самурай! При начина на експлоатация, който описваш, 50% от разходите ще са за гориво, т.е. Самурай е подходящ вариант.
        Ето виж къде се слага бутилката:
        http://forum.offroad-bulgaria.com/at...1&d=1188161125.
        Жореееееее, ти за авторски права.... май забравяш. Сега като ме даваш за пример, ша черпиш!!!
        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
          На самурая се МАХА резервоара и на негово място се слага 30L. газова бутилка.А в момента във Варна има SHEVROLET GEO Tracker (това си е VITARA) за 3500.
          А без бензин зимата как пали?
          Гео скоро го чух за първи път. Какво производство е?

Коментар

Бих си купил нисан прерия или тойота 4х4 леки автомобили със здраво окачване и по-голям просвет. Имах 4 год. панда 4х4 но беше 1985 г. и много съм доволен. Само ръжда я гонеше, но няма багажник и ми гореше 7/100 бензин без да включвам двойно. С малък лифт -4 см. подложки отпред и шпренгвани ресьори е по-проходима от Нива. Пробвано многократно. Но двг. е 45 к.с. и е много маломощен. Винаги караш на пълна газ. И няма бавни.

Хем душата в рая, хем газта до края -няма такове нещо.
            Вдигни си лимита за парите за джипка сега, за да не ги даваш после в пъти повече.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

данъците няма да се вдигнат за коли произведени преди хххх година, а ще са диференцирани според вредните емисии - с Евро3 толкова лв, с Евро 4 по-малко лв... А за тия без "Евро" както са 99% от джиповете /щото са много стари/ данъкът ще е още по-голям... Няма да може да се регистрират при "нов внос"...
              Отделно от това, ще се вдигне още доста Гражданската Отговорност - тука джиповете с голяма кубатура пак са в неизгодно положение...
              Годишният Технически Преглед също рано или късно ще стане по-истински...

Не е ясно кога точно ще стане това, но натам вървят нещата...

Накратко, ако искаш да не даваш много пари за данъци, такси и застраховки, вземаш на лизинг нова или 2-3 годишна малолитражка и ставаш "европейски младеж"...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Нисан Прерия е добро решение. Преди време търсих втора кола 4Х4. Дори един познат има за продан такава - 2 L мотор, туин спарк..... Само има проблем с амортисьорите. Колата е гледана, с АГУ.

Коментар

Орелче в Дупница гледах преди 2 дни много готино Самурайче,
                  беше 94г. с АГУ 1.3 двигател.
                  Изглеждаше доста запазено,а цената беше 3400лв.,но гаранция ще свалят малко.
                  Автокъщата се намира в Дупница на главен път Е-79 София-Кулата,
                  веднага до комплекс Тасеви.
                  честно казано доста ми хареса
                  Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

Коментар

Първоначално публикуван от Piero Преглед на мнение
                    Нисан Прерия е добро решение. Преди време търсих втора кола 4Х4. Дори един познат има за продан такава - 2 L мотор, туин спарк..... Само има проблем с амортисьорите. Колата е гледана, с АГУ.

Koнтакт с продавача, информация за цена/година ?

Коментар

До: Kaskadiora

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                      Жореееееее, ти за авторски права.... май забравяш. Сега като ме даваш за пример, ша черпиш!!!
                      За черпенето - ще ми е драго! Само че с тая реклама дето ти правя (май за втори път), се притеснявам администратора да не подгони.
                      А иначе твоя вариант го видях след като вече бях монтирал бутилката. Но никога не е късно да я преместя.
                      По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от orela Преглед на мнение
                        А без бензин зимата как пали?
                        Зависи от уредбата и (главно) от колата.

През 2001 година ми изгоря бензиновата помпа на "Пасат"-а (моноинжекцион). Пет години го карах само на газ. Зима, лято, няма разлика.

Коментар

А защо не пък и Паджеро.Единицата е около тези пари.Джип си е.

Коментар

Здравейте
                            един приятел си продава ферозата - 1.6 двувал мотор
                            с хубави гуми ласа -зимни и едни гуменки -летни
                            иначе машината е обслужена
                            има малко ръжда - цената и е 4600
                            93-4 година е някъде
                            при интерес - на лични
                            намира се в Габрово
                            BMW X6

Коментар

Това с ръждата наистина ли е така? Че тук колеги купуваха "с малко ръжда" и после за нови рами... А и за 4600 трябва да е слънце без забележки.
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ами джипа не е мой и не съм го гледал обстойно
                                на външен вид го докарва а и последните 1.5години не е слизал от него
                                - колеги сме
                                не искам да се ангажирам с твърди мнения
                                единствено мога да дам телефона и те да се оправят
                                лично аз дори не харесвам ферозата така че и никога не съм се интересувал как вървят
                                BMW X6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X