Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки SX4 4WD 1.9 DDI 120 к.сили

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сузуки SX4 4WD 1.9 DDI 120 к.сили

Търся смислени мнения за Сузуки SX4 1.9 TDDI 4WD 2009г....кросоувърът е върнат на Балкан стар Варна от купувач на нов Мерцедес.
    С каско - нова варненска регистрация е и от сериозен дилър е....което ме привлича много въпреки високата му цена от 5300 евро.

Чета и много различни харектеристики за височината му. Така и не разбрах 4х4 варианта 160 или 162 см. е висок?
    BMW E 46 Sedan,

От: Сузуки SX4 4WD 1.9 DDI 120 к.сили

Такова съм карал като служебно по Африката..... та доста прилично 4Х4, ъгли на атака доста добре сметнати за черните пътища и безпътици, доба дуракоустойчивост и надеждност, поради ъглите на атака-надостатъчен, да не кажем никакъв багажник. Обслужването е на човешки цени там, но иначе разни чаркалъци като помпи, рейки и т.н са специфични и скъпи. Леко безлично е като общо впечатление, макар че е безпроблемно при експлоатация...има леки алюзии за звук от движещ се варел, характерен за Вартбург... но това е чисто субективно. За служебен си е супер

Коментар

Товае съвместна разработка с FIAT... 1,9 нищо чудно да е някой MJet, което би били добре. Иаче повече инфо има по фиатските и сузукарските форуми.
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

В Сузуки форум има доста инфо... Прави се в Унгария, много оплаквания от калпава сглобка и проблеми със скоростна кутия, окачване, двигател, и каквото се сетиш.
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от Демирев Преглед на мнение
          Търся смислени мнения за Сузуки SX4 1.9 TDDI 4WD 2009г....кросоувърът е върнат на Балкан стар Варна от купувач на нов Мерцедес.
          С каско - нова варненска регистрация е и от сериозен дилър е....което ме привлича много въпреки високата му цена от 5300 евро.

Чета и много различни харектеристики за височината му. Така и не разбрах 4х4 варианта 160 или 162 см. е висок?
          Погледни първо отдолу колко е ръждясало, а то ще е, и тогава гледай "харектеристики за височината му".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X