Обява

Свий
Няма добавени обяви.

bmw x3. 30d 10.2006 заслужава ли си ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• bmw x3. 30d 10.2006 заслужава ли си ?

Здравейте ,

искам да се обърна със съвет , дали си заслужава да си закупя
    бмв х3 3.0 10.2006 автомат ? Странно е , че модела е фейслифт, а
    е 204 к.с , това нормално ли е за прозизввден екземпляр в края на 2006г.
    А дали има системата хdrive ?
    Ще се радвам да помогнете с инфо !

От: bmw x3. 30d 10.2006 заслужава ли си ?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/BMW_X3
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Дали си заслужава е доста относително.
      Х3-ките до 2005г. са 204 коня, а от 2006 нагоре 218. Това че ти пише на талона, че е 10.2006 е просто първата регистрация, реално колата ще е произведена 2005г.
      Разбира се, че е с xDrive. Обикновенно на Х3 им се прецаква раздатката, често срещан проблем.

Коментар

Виж тоя линк. Наскоро течеше подобна дискусия.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=202923
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Благодаря за линка и за съвета на Luftwaffe, причетох коментарите ,
          но там по слокоро коментират двигателя с 218к.с ,
          а този с 204 , дали е успешен и освен тази прословута
          раздатка ? И дръго, възможно ли е този модел да е 2005 г
          , а в същото време да е фейслифт и , но със стария двигател,
          поне не съм срещал по официално изнесени данни или форуми
          такава комбинация , да не е някаква мошингия ?

Коментар

Кажи на продавача да ти даде WIN номера и влез в bmwarchive ако не съответстват екстрите цвят на салона например бягай надалеч.Бих те съветвал да ги погледнеш от Германия и по-добре да е 3.0i защото не раздатката а ск.кутии им са слаби а при дизела то е GM Френско и съм ял от тоя боб.При бензина всичко е по-здраво кутията е ZF и нямаш болежките при дизеловия двигател например пеперудките на смукателния колектор,филтър картерни газове и останалите минуси на дизел.Не се плаши от разгода на 3.0i с ГИ е по икономичнен от всички гледни точки.

Коментар

Първоначално публикуван от bayco92 Преглед на мнение
              Кажи на продавача да ти даде WIN номера и влез в bmwarchive ако не съответстват екстрите цвят на салона например бягай надалеч.Бих те съветвал да ги погледнеш от Германия и по-добре да е 3.0i защото не раздатката а ск.кутии им са слаби а при дизела то е GM Френско и съм ял от тоя боб.При бензина всичко е по-здраво кутията е ZF и нямаш болежките при дизеловия двигател например пеперудките на смукателния колектор,филтър картерни газове и останалите минуси на дизел.Не се плаши от разгода на 3.0i с ГИ е по икономичнен от всички гледни точки.
              Колега, за пунктуация да си чувал?
              Бензинките трошат по-малко автоматици заради по-малкия въртящ момент, а не че кутиите са по-здрави, реално са си едни същи с дребни разлики.
              Първите Х3 без значение бензин/дизел са с американската ск. кутия произведена във Франция, която не се слави с голяма надежност.
              Щом джипката е с 204 к.с. е с въпросната АСК на GM. Вече от фейслифта с 218 к.с. е ZF.
              Раздатка се ремонтира от 200лв. до 1200лв./евтиния в сравнение с ремонт на автоматик/ в зависимост какво се е прецакало. Честа болежка при Х3 и фейслифтовите Х5 Е53.

Коментар

БМВ-то е хубава кола, но да не влезеш в новините като този? http://www.blitz.bg/news/article/456047

Коментар

Тук по VIN можеш да провериш всичко за фабричната окомплектовка на автомобила, както и датата на производство:

BMW ETK

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:cb053ce84ec718ac.jpg
Прегледи:1
Размер:227.5 КБ
ID:5732150

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1b0fd116698d73fd.jpg
Прегледи:1
Размер:195.4 КБ
ID:5732151
                  Последно редактирано от tsb_bg; 22-10-16, 23:40.

Коментар

Аз съм с х5 218 дизел, 2005, всичко след фейслифта е с по-новата 6 степенна СК. Ако е преди фейслифта е 5 степенна СК.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Коментар

Значи няма как да е фейслифт и да е с 204 к.с мотора. Темата която са ти дали по нагоре в мнениятя е моя. Аз съм X3 3.0д от почти година. Прочети я цялата, има доста изказани мнения. Мотора на фейслифта е с ДПФ филтър, пиезоинжектори, скоростната е 6 степенна ZF. При фейса окачването е една идея по-комфортно а и материалите в интериора са доста по-добри. Има доста разлики като цяло от преди фейслифта. Колата е добра като цяло. Седи като залепена напътя, много обича завоите , но си иска своето под формата на качествени консумативи, навременно обслужване и т.н. а за мотора 3.0д или 3.0и е въпрос на собствен избор. Поздрави и успех с покупката.

ПС: Ето и бонус от мен един работещ VIN декодер : http://bimmer.work/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X