Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за джип Мерцедес Г Класа 300 чист дизел ръчни скорости 86г. Дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за джип Мерцедес Г Класа 300 чист дизел ръчни скорости 86г. Дълга база

Колеги интересува ме някои имал ли е такава става ли за офроуд
    Джипката която гледах е в отлично състояние без ръжди но е с 4 скорости и е чист дизел "доста тромава"

От: Колеги мнения за джип Мерцедес Г Класа 300 чист дизел ръчни скорости 86г. Дълга б

Ускорение на стар Икарус,но пък безпроблемен.Общо взето става .

Коментар

От: Колеги мнения за джип Мерцедес Г Класа 300 чист дизел ръчни скорости 86г. Дълга б

Нали Нисан търсеше сега пък Гега скоро и до Тойота ще стигнеш......какъв оФФФроуд софт или хард??Дълъг жип или къс ?Гейка триста със четири скорости е само за война ..........
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Ilia7777777 Преглед на мнение
        Колеги интересува ме някои имал ли е такава става ли за офроуд
        Джипката която гледах е в отлично състояние без ръжди но е с 4 скорости и е чист дизел "доста тромава"
        Нямал съм такава/ама искам/,става за офроуд сто процента/щото съм имал Буханка,Нива,Фероза и те се справяха извън пътя/.Четири скорости е по-добре от 5,щото по-малко ще пипаш ск.лост.А че е "чист"дизел е само плюс-няма да пускаш теми от рода-турбото ми се скапа,помпата ми издаде багажа,буталата ми са ковани и скъпи!
        По-важно е какво разбираш под термина офроуд?Аз го разбирам да си ходя на едро ловче и да не ходя пеша като бурлаг,като целта е да се прибера читав и с багажа без да е повредена машината.
        Но ако ти искаш да ходиш и да се каляш,да трошиш дифове и раздатки, да пъхаш 39-ки под калниците,четири лебедки/една отпред,една отзад,една отгоре,една отдолу/,това не е твоята машина.....просто я обиждаш!!!
        Мерцедес Г-класа е без прецедент в Света!Той е икона!Абсурдно е да се сравнява с някакво друго МПС!И затова е толкова скъпо.Германския технически и научен гений до 96 год.е ненадминат!
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
          Германския технически и научен гений до 96 год.е ненадминат!
          Така им се пада на австрийците. След като им разрушиха империята, взеха им Хитлер и Порше, сега и гегата стана германска.
          За да не е хептен спам, с какъв мотор е това, 5 или 6 цилиндров?

Коментар

3 литровите са 5 цилиндрови!
            Те австрийците са истинските германци!И аз харесвам Щаер-Манлихер!
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Той Иван Горчев си взе G 240 D, та може да каже как е. Е, после малко смени мотора, но това са подробности. Това, че на 30 години няма ръжди е отлично. Само да не е кърпена и боядисана набързо
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Не съвсем.

Коментар

Аз съм имал и такава

За офроуд става

Дали имаш пари за г е въпроса всъщност
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Трябва ми за лов и риболов не за тежък офроуд а за гората за нивата. Гледах един познат продава неговата не е лоша отдолу е като нова има малко ръждица на предния прозорец и отзад на вратите но е малко боядисана е но е избило леко като техническа част е перфектна.

Коментар

Еми купувай. Така или иначе има две марки 4х4
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Слушай Търтея и пълней!
                        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          ..

Дали имаш пари за г е въпроса всъщност
                          То Вальо Друкмана беше казал нещо за най-малката вратичка в Г-то...

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                            Мерцедес Г-класа е без прецедент в Света!Той е икона!Абсурдно е да се сравнява с някакво друго МПС!И затова е толкова скъпо.Германския технически и научен гений до 96 год.е ненадминат!
                            Забрави да кажеш и че много лесно се кара - в гората включваш първа бавна и само газ...

Не се връзвай толкова.

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                              Забрави да кажеш и че много лесно се кара - в гората включваш първа бавна и само газ...

Не се връзвай толкова.
                              Да ама бавните са синхоринизирани и си ги цъкаш в движение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X