Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при покупка на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ при покупка на джип

Колега, Хонда ЦР-В е за теб. Карам такава служебна, 2.4i бензин.газ. Годината й е 2003-та. Автомат е, но предполагам имат и с ръчни скорости. Разход в града ми дава 14-15 газ на 100 км, а извън него го свалям до 10-11. Просторна е и много багаж може да събере. Поддържа ли се, няма да имаш грешка. Цената им е около 10к лв. Данъка е малко повече, понеже е около 163 к.с., та данъка по груби сметки е около 300 лв. На магистралата си поддържа 140-150 км/ч без проблем, а и по черно се държи добре, но пак зависи от гуми и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнение
      Колега, Хонда ЦР-В е за теб. Карам такава служебна, 2.4i бензин.газ. Годината й е 2003-та. Автомат е, но предполагам имат и с ръчни скорости. Разход в града ми дава 14-15 газ на 100 км, а извън него го свалям до 10-11. Просторна е и много багаж може да събере. Поддържа ли се, няма да имаш грешка. Цената им е около 10к лв. Данъка е малко повече, понеже е около 163 к.с., та данъка по груби сметки е около 300 лв. На магистралата си поддържа 140-150 км/ч без проблем, а и по черно се държи добре, но пак зависи от гуми и т.н.
      Колега не четеш ,човекът иска джип " ... с 2-ра ръчка за бавни бързи..."не някаква пародия на джип.
      Опел Фронтера Б КБ

Коментар

Аз чета, обаче имайки впредвид всички критерии, които колегата е описал, ЦР-В-то, лично според мен, се доближава най-много до тези критерии. Според мен, точно такъв джип, с исканите от него характеристики, много трудно ще намери, освен ако не направи компромис с някое/някои неща. Иначе искрено му пожелавам успех да удовлетвори своите желания и да намери правилния за него джип!

Коментар

Първоначално публикуван от Reyhan Emin Преглед на мнение
          Здравейте колеги ..Ще ви помоля да ми помогнете и да ме ориентирате към какво да се насоча ..Бюджета с който разполагам е 10 000лв.какъв джип бихте ми предложили за тези пари(Против автоматичните скорости и да е с 2-ра ръчка за бавни бързи и 4х4) ??? Искам да го ползвам като всекидневна кола смисал и за лов(не оф-роуд а нормални черни пътища),,,риболов и да мога да си позволя да го карам по града когато ми се наложи(да има приличен среден разход не повече от 9.5 10л/100км).Дизел или газ няма значение да е нещо сполучливо и средна подръжка...

Благодаря предварително на всички за отделеното време
          Сузуки Гранд Витара е твоят жип.
          Около 2004-2006 година има и с 3 и с 5 врати.
          Има и с 1.6 и 2.0 литра бензинов мотор.
          Има и малко лостче
          Разхода за гориво на 1.6 е минимален като за жип.
          Дизела е 1.9 на Рено
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

10/100 нафта с 2 лоста вътре .... отиваме към на Пенчо кията. Което всъщност не е лош вариант де
            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Паджеро?
              What happens in my garage stays in my garage.

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                10/100 нафта с 2 лоста вътре .... отиваме към на Пенчо кията. Което всъщност не е лош вариант де
                Тъй, тъй....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X