Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ниссан Терано 2 , 2.7 дизел ,мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ниссан Терано 2 , 2.7 дизел ,мнения

Здравейте колеги ,

Общо взето ме интересува някаква 7 местна джипка с що годе по нисък разход на гориво ,дизел или бензин(нямам опция газ) ,и разбира се по ефтина като цена и подръжка....демек такова кадето няма .
    По конкретно искам да ви попитам за двигателя....Създава ли някакви проблеми ,и все един и същи ли е да речем от 1997-8 до 2002-3 .Казват ми че нафтовата помпа се чупела....така ли е найстина....и ако да...не подлежи ли на ремонт.
    Разбира се и ходовата част... може ли да се каже че е здрава ...в сравнение с другите джипове и трудна ли е за правене.
    Също така всичко важно което трябва да знам за този джип ще съм благодарен да чуя .
    Разхода на гориво по нисък ли е от например Ланд Круизър 3.0 дизел дето е пак там около 2000 г.....или Паджеро 2.5 , 2.8 или 3.2 .
    Благодаря предварително

От: Ниссан Терано 2 , 2.7 дизел ,мнения

Колега няма вече кой да ти отговоря на въпросите, по простата причина че има толкова много изписано специално за Терано 2.7тди. По-търси и прочети мненията най вече от Спарки, и ще намериш отговорите които търсиш.
    NISSAN PATROL Y61 ZD30
    HUYNDAI GALLOPER 2 2.5td

Коментар

От: Ниссан Терано 2 , 2.7 дизел ,мнения

Гнп-то на 2.7 тди са два вида zexel и bosch.Първото дава дефекти.Тераното иначе е добра машина.Предният мост също им е слабо място при силен офроуд.Иначе 2.7 мотора е много здрав с долен вал и зъбна предавка.Има много инфо писано тук.
      Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X