Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дойде ред и за Тойота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дойде ред и за Тойота

Най после реших и Тойота да си купя!Но ...продадох MLа на жената и сега дилема?80ка 4200 дизел/там ми е ясно/ 3,4 бензин 90ка но най ме дърпа към 4,7 бензин 100ца!лошото е че нямам време да обикалям Европа за детевоз ,та до 15 септември че и до тогава няма да изтрая трябва да съм намерил нещо!Сега разни там за бюджети ала бала това е според качеството на предлагания джип!Най ми се иска цял мост отпред и голям осмак ама....къде са ....няма!Предлаганите в сайтовете за коли в БГ.са няколко 80ки много 3,4 бенз и мн.малко 4,7 гледам една в Сливен май ще се разходя до там.....а ако някой е ходил да казва!Тва V6 3,4 читаво ли е?И от сега газ няма да и сложа!3000 D4D там нищо не зная!4,2нафта новия 203 коня по ме радва но една две се продават в Бг.Ма и аз я направих казвам и ще ти дам Gто пък аз една дърта от 70те год.да си направя.....Toyota Land Cruiser 100 4,2tdi или Toyota Land Cruiser 4.7 или Toyota Land Cruiser 80 4,2 TD или Toyota Land Cruiser 3.0D4D или Toyota Land Cruiser 3,4V6 А сега ...???
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

От: Дойде ред и за Тойота

Тази в Сливен,мой приятел ходи да я гледа-не я взе,каза,че не ставала,в крайна сметка си взе дизелова ТЛК120
    Cherokee WJ 4.0L- NP242
    Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
      Тази в Сливен,мой приятел ходи да я гледа-не я взе,каза,че не ставала,в крайна сметка си взе дизелова ТЛК120
      Не ставала а проблем ли ти е да питаш кое точно и кви са и проблемите?Може и на лични!Че наистина понякога на снимки е едно а на живо .....кенеф!

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
        Най после реших и Тойота да си купя!Но ...продадох MLа на жената и сега дилема?80ка 4200 дизел/там ми е ясно/ 3,4 бензин 90ка но най ме дърпа към 4,7 бензин 100ца!лошото е че нямам време да обикалям Европа за детевоз ,та до 15 септември че и до тогава няма да изтрая трябва да съм намерил нещо!Сега разни там за бюджети ала бала това е според качеството на предлагания джип!Най ми се иска цял мост отпред и голям осмак ама....къде са ....няма!Предлаганите в сайтовете за коли в БГ.са няколко 80ки много 3,4 бенз и мн.малко 4,7 гледам една в Сливен май ще се разходя до там.....а ако някой е ходил да казва!Тва V6 3,4 читаво ли е?И от сега газ няма да и сложа!3000 D4D там нищо не зная!4,2нафта новия 203 коня по ме радва но една две се продават в Бг.Ма и аз я направих казвам и ще ти дам Gто пък аз една дърта от 70те год.да си направя.....Toyota Land Cruiser 100 4,2tdi или Toyota Land Cruiser 4.7 или Toyota Land Cruiser 80 4,2 TD или Toyota Land Cruiser 3.0D4D или Toyota Land Cruiser 3,4V6 А сега ...???

Явор Вромоса предлагаше преди време едни мноооооого читави ТЛК 120 4.0 бензин от гречко внесени
        Ако не и с слагаш газ ще те погребе

Всичкото останало дето си споменал е мноооого дърто
        Land Rover Discovery II, V8 4.0
        VW Golf VI variant
        Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Който има идея да казва ,показва ,предлага ,помага

Коментар

Който има идея да казва ,показва ,предлага ,помага
            А ако искаш нещо по ново и с цял мост, воала:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=200413
            Land Rover Discovery II, V8 4.0
            VW Golf VI variant
            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
              А ако искаш нещо по ново и с цял мост, воала:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=200413
              То такива и в мола ги продават казваш!Рядкост!А и ако не взема нещо до две седмици най късно до първия учебен ден такъв ще си го вкарам че.....Аз зная дай на жена си кола и пари и си свободен....но ся като няма кола

Коментар

Гледам една Toyota Land cruiser HDJ 80 4.2TD в Пловдив автомат... и една в железния град Перник с 4,7 бенз оффф

Коментар

В мола не, но в Германия ги има:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Capture.JPG
Прегледи:1
Размер:81.8 КБ
ID:5723589

Не мисля, че ще е проблем при желание да се уреди до 2 седмици...

Коментар

Първоначално публикуван от Harka Преглед на мнение
                    Проблем е щото не се регистрират.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Harka Преглед на мнение
                      В мола не, но в Германия ги има:

[ATTACH=CONFIG]878016[/ATTACH]

Не за друго ама ако взема да пукна жената ще продаде всичко на цената която знае

Коментар

Не ставала а проблем ли ти е да питаш кое точно и кви са и проблемите?Може и на лични!Че наистина понякога на снимки е едно а на живо .....кенеф!
                        Сега се чухме-доста лош салон,всички седалки били за претапициране,доста забележки по външния вид-боядисвана все едно с мече и четка,две големи язви на боята по тавана,изпуснал паневматичен амортисьор...това си спомня.Каза,че може би двигателя е ОК
                        Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Сега се чухме-доста лош салон,всички седалки били за претапициране,доста забележки по външния вид-боядисвана все едно с мече и четка,две големи язви на боята по тавана,изпуснал паневматичен амортисьор...това си спомня.Каза,че може би двигателя е ОК
                          Пу пък на снимките ква лачена ....за тая става въпрос нали
                          18 500 лв.дата на произв. - юли 2001 г., пробег - 132000 км, цвят - Tъмно син, нов внос, реални километри, перфектен, без забележ...
                          Особености - Автоматичен контрол на стабилността, Антиблок...
                          Регион: Сливен, гр. Сливен

Коментар

Точно тази
                            Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Точно тази
                              А на снимките една убава....Благодаря ти!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X