Обява

Свий
Няма добавени обяви.

коя кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• коя кола

Здравейте, предстои ми покупка на автомобил/джип/,спрял съм се на няколко марки и търся мнемия на хора ,които имат поглед и обективни препоръки ,а не симпатии към определени марки.

FORD EXPLORER

OPEL FRONTERA

HONDA CRV

SUBARU FORESTER

NISAN ??????

Нямям представа кой двигател е по-добър/бензин или дизел/разчитам на вашата компетемтност.Годината да е между 99-03 нещо такова.Разполагам с около 4000лв.Колата ще я ползвам всеки ден но 4х4 ми трябва най-вече зимата и когато ходя на палатка тук таме .В момента карам Пасат 2 и съм много доволен във всяко едно отношение /поддръжка,товар,возия,икономия/но много малко не му достига за джип.Ако някой се сети и нещо друго нека сподели.Предварително благодаря.

От: коя кола

Има изписано десетки страници във форума,просто иска малко време и четене.Повярвай ми,супер много се различават пасат 2 от джип,и определено много не му достига да е ''джип''.
    Yamaha Yz450F
    Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
    Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Предложените коли са доста различни. От общи съображения задраскай Форд Експлорер. От другите си избери да ти харесва.

За разхода на Пасат 2 обаче забрави. За цените на частите - също.

Коментар

То като започне с Форда, поне да махне и Опела.

Коментар

Първоначално публикуван от Васил Йорданов Василев Преглед на мнение
          В момента карам Пасат 2 и съм много доволен във всяко едно отношение /поддръжка,товар,возия,икономия/но много малко не му достига за джип.
          Такъв?
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vw-passat-ii-estate_01.jpg
Прегледи:1
Размер:227.1 КБ
ID:5723330

Щото другото е "Пасат 3"
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнение
            Що, какво му е на Опела, за тия пари именно това може да закупи най-вече..Експлорера не става за нищо, Субару и Хонда от 02'-03' са по-скъпи доста, Нисан па изобщо никакъв...
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Киа Спортидж и Сузуки Витара. Но щом според теб на Пасата малко не му достига, купи си Пасат Синхро.
              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Ако на Пасат малко не му стига за джип, то на Пасат Синхро МНОГО не му достига.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-09-06 20.06.22.jpg
Прегледи:1
Размер:115.1 КБ
ID:5723332 От описаните марки е.Само малко бюджет да се добави...
                  Прикачени файлове
                  Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Че и на Пасат прилича. Ама също не е жип.

Коментар

За 4 000 лева или Субару, но Импреза или Легаси, или КИА Спортидж - за което стигнат парите и което е в по-добра форма. А ако наистина държиш да е GP "джип", наистина ти остава само КИА-та. Всичко друго ще е дръпнато от прага на "Надин" за тия пари. А всъщност не споменаваш дали тези 4к лева са само за придобиването или трябва да стигнат и за обслужването след покупката. Помисли само колко ще ти струват едни гуми АТ и то само 4 броя. Ако искаш и резервна....
                      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Васил Йорданов Василев Преглед на мнение
                        Здравейте, предстои ми покупка на автомобил/джип/,спрял съм се на няколко марки и търся мнемия на хора ,които имат поглед и обективни препоръки ,а не симпатии към определени марки.

FORD EXPLORER

OPEL FRONTERA

HONDA CRV

SUBARU FORESTER

NISAN ??????

Нямям представа кой двигател е по-добър/бензин или дизел/разчитам на вашата компетемтност.Годината да е между 99-03 нещо такова.Разполагам с около 4000лв.Колата ще я ползвам всеки ден но 4х4 ми трябва най-вече зимата и когато ходя на палатка тук таме .В момента карам Пасат 2 и съм много доволен във всяко едно отношение /поддръжка,товар,возия,икономия/но много малко не му достига за джип.Ако някой се сети и нещо друго нека сподели.Предварително благодаря.
                        От описаните автомобили най смислено 4х4 за зимата и тук таме палатки има форестъра.
                        За 4к може би е възможно да се купи иИ обслужи такъв от 1999-2000 година.
                        Там има доста особености, така че за да не попаднеш на някой боклук отвори раздела за Субару и се информирай.
                        Успех
                        Land Rover Discovery II, V8 4.0
                        VW Golf VI variant
                        Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнение
                          Защо , не е джип или не е автомобил ?

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                          или КИА Спортидж ...
                          Язък ! Отне на Пенчо удоволствието още на Първа страница! ... а той хем и кръгче дава ....
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Горе долу за тея пари някое по-старо субару или хондата, поне за зимата няма да има ядове, не са много по-различни от лека кола като поддръжка. Субаруто е малко по-специфично и трябва някой дето им разбира.
                            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Vlado_Ts;3006615]Защо , не е джип или не е автомобил ?
                              Ааа, има и от двете по малко!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X