Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за избор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за избор

Здравейте, имам нужда от съвет какъв сув/джип да избера. Бюджет около 50 000 лева. Почти нищо не разбирам , но ми трябва по голямо семейно возило. Не съм разглеждал много. Това което искам е да вози удобно, да е комфортно отвътре,да има голям багажник, да е натоварено с екстри(предната ми кола А6), и да не гълта прекалено много гориво. Ще се кара основно в града и на дълъг път, рядко извън пътя(но се случва). Тъй като съм карал ауди,единственото нещо което съм разгледал е Q7. Харесва ми също така и outlander, но пак казвам че не разбирам много.
    Благодаря предварително

От: Помощ за избор

С тоя бюджет имаш голям избор. Поне за кола втора ръка (ако търсиш такава). Вече за нова е доста по-различно. Уточни тоя момент

Коментар

Първоначално публикуван от Spanklee Преглед на мнение
      Здравейте, имам нужда от съвет какъв сув/джип да избера. Бюджет около 50 000 лева. Почти нищо не разбирам , но ми трябва по голямо семейно возило. Не съм разглеждал много. Това което искам е да вози удобно, да е комфортно отвътре,да има голям багажник, да е натоварено с екстри(предната ми кола А6), и да не гълта прекалено много гориво. Ще се кара основно в града и на дълъг път, рядко извън пътя(но се случва). Тъй като съм карал ауди,единственото нещо което съм разгледал е Q7. Харесва ми също така и outlander, но пак казвам че не разбирам много.
      Благодаря предварително
      Значи, качваш се с тате в твойта кола дето е нат'варена с екстри(предната ти кола А6), отиваш в Германия и си купуваш един голям джип дет' да не гълта прекалено много гориво и е нат'варен с екстри и си готов.
      Даже може направо да си купиш една за 40 000 лева и да си имаш 10 000 лева за гориво и обслужване.

Аз лично бих си взел един GLK щото ме кефи колко е грозен и е достатъчно малък да се побере в гаража ми.

п.п.
      Тъп въпрос - тъп отговор.
      РенеГАД
      VW Golf V Variant 1.9 TDI
      Honda HR-V 1.6i 4WD
      "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Здравейте, някой има ли информация за hundai santa fe 2013 г. Някакви впечатления или каква е разликата между предния модел и този от 2013г. Спряла съм се на него защото търся 7 - местен джип. Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от Spanklee Преглед на мнение
          ... Тъй като съм карал ауди,единственото нещо което съм разгледал е Q7. Харесва ми също така и outlander, но пак казвам че не разбирам много. ...
          Май, май е така ... От А6 на Аутлендър ще е културен и психологически шок.
          Q7-ака почти перфектно, поне за мен де, се доближава до "голямо семейно возило", че и луксозно. Водят го един от най-сигурните СУВ-ове. При челен удар с това животно, да не дава Господ, тежко и горко на хората от другата кола, ако са в нещо по-малко от това. За разхода - не е от най-ниските.
          Може да обмислиш и Волво XC90 - е това го водят олицетворението на "голямо семейно возило". Даже няма да забравя преди години на Топ Гиър, не че са големи експерти де, Кларксън каза, че тази машина е била мислена и проектирана от човек който има деца.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X