Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип,Чероки или нещо друго ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на джип,Чероки или нещо друго ?

Първоначално публикуван от Princo Преглед на мнение
    Качих се в Сорентото - мнооооого евтини материали вътре ... Не знам дали щото съм свикнал на леката ми кола,но някак си не ми хареса как стоя вътре,като седна в черокито ми е доста по-комфортно и всичко ми е някак си по-удобно.Загледах се по рекстъните отвътре,гледах едно,качих се и на момента слезнах,все едно се качих в некво такси авео ...
    Колкото до 4х4'то,аз голям офф-роуд не мисля да правя,даже джипа ще се ползва 50-60 % градско,20-30 % извън града и 10 % черни пътища,които са леки ...
    Еми като искаш лукс и да не са евтини материалите си вземи BMW X5,Mercedes ML или Audi Q7 там няма евтини материали ама и цените са други.
    SsangYong Kyron 2.7 xdi 163 hp,Automatic 5G tronic transmission with DPF 2008 година /

Коментар

Не искам супер лукс,но поне малко от малко да си заслужава и да има вид.Не вярвам ти да си купиш нещо,в което като седнеш и седиш намръщен ? В смисъл аз споделям ,че лично мен рекстъна не ме кефи,щом теб те кефи ок ...

Коментар

Качи се и на Теракан. Ако не те притеснява визията , при внимателно търсене,бюджета може да е достатъчен за закупуване и обслужване (поне 2500 резервни за дюзи...). АСК е без проблеми , ако намериш и "on demand"
        ..справя се изненадващо добре. За мен е по-добър вариант от Соренто.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X