Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип,Чероки или нещо друго ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на джип,Чероки или нещо друго ?

Какво молиш идва пътната помощ в случая унимог и си го товари и изкарва.Какво те плаши и тебе.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

До колкото знам автомата не се дърпал ? Може и да греша вие ще кажете.
      Та избора е сведен до тези трита: Г.Чероки с 2.7 CRD ,Санта фе и Соренто,като всяка една от трите дизел с автомат.

Коментар

Чеки и аз да си похваля мойто - Хюндай Теракан гледал ли си?

Коментар

Първоначално публикуван от vaso22 Преглед на мнение
          Гледах ги да,но не ми харесват ... Нито вътре,нито вън.

Коментар

Също добро предложение, само да не е 163 коньовия, който е за смяна на съединител.
            На 150 коньовия, мисля, съединителя си е обикновен.
            За бензиновите, и за автоматите нищо не знам,
            иначе е голяма и комфортна джипка, и ми харесва, а и лесно се повдига малко.

... но, ако искаш автомат, за тези пари по-оферта като цена/година/лукс от Рекстън 2.7 няма да намериш, а и за да го убиеш трябва да си много настоятелен.
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
              Какво молиш идва пътната помощ в случая унимог и си го товари и изкарва.Какво те плаши и тебе.
              Ми, щото явно не знае човекът. Че има позиция N на раздатката. Чел нещо някъде, че автоматик не се пали с теглене и решил, че не може да се тегли изобщо.
              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

150 коньовия Теракан е с обикновен маховик. Бензин така или иначе няма да намери (или поне много трудно, няма предлагане).
                За автоматите и аз не знам. Моя е ръчка, но не помня някой да е ревал от автомата. Предимно от дюзи

Коментар

Гагич, повечето автомобили с АСК не се палят с теглене или с бутане, поради разни икономии в самата кутия.
                  Също така, повечето автомобили с АСК не позволяват теглене на повече от петдесетина километра/мили, с определена скорост.

За Jeep, и другите МПС с раздатка, която дори има и N, трябва да си чел, за да ползваш тая опция с тегленето. Тя няма нищо общо с паленето.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                    За Jeep, и другите МПС с раздатка, която дори има и N, трябва да си чел, за да ползваш тая опция с тегленето. Тя няма нищо общо с паленето.
                    Именно това имах предвид - човекът бърка паленето с теглене с чистото теглене и се притеснява, че автоматик не можело да се тегли. Прочее, не се сещам за МПС с раздатка, която да няма позиция N. И сега, моля, не ми развивай онези до болка втръснали на публиката теориЙ, че кола с АСК не може да се тегли (знам, че ме смяташ за олигофрен ) - МОЖЕ, определено количество километри.

Коментар

Пак си се объркАл..
                      1. Ферозата ми имаше раздатка, и нямаше N.

2. Кола с АСК може да се тегли, при положение, че задвижващия мост се върти от гумите по земята, точно толкова, колкото пише в инструкцията.

С уговорката, че тая същата кола, може да има втора помпа в АСК, която се върти изотдзадзе - от гумите сиреч, и същата тая помпа, турена там, може да вдигне достатъчно налягане, че да почне кутията да работи с алтернативно захранване, един вид. Е те точно такава кутия може да позволи паленето на двигателя с дърпане, или с бутане ( да не си в ролята на бутащия, че ти трябват едни 30 км/ч минимално).

3. Далеч не те смятам за олигофрен, естествено, но начина, по който си водим диалога, определено не ми импонира.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                        Именно това имах предвид - човекът бърка паленето с теглене с чистото теглене и се притеснява, че автоматик не можело да се тегли. Прочее, не се сещам за МПС с раздатка, която да няма позиция N. И сега, моля, не ми развивай онези до болка втръснали на публиката теориЙ, че кола с АСК не може да се тегли (знам, че ме смяташ за олигофрен ) - МОЖЕ, определено количество километри.
                        Електрическите раздатки са без N.

... ъъъ, и Вени не е виновен !

... а и захапахте темата с дърпането, все едно, че ше обикаля България на въже.
                        Всичко се дърпа, въпрос на зор.
                        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                          Електрическите раздатки са без N.
                          Не и при "Jeep". Винаги има някакво копче, вкл. такова, дето трябва да бодеш с химикалка, за N.

Коментар

Добре де. Малко лаишки въпрос и по-встрани от темата. Как се тегли джип парт тайм, ръчни скорости, без N на раздатката?
                            Задните колела ли се вдигат? В случая е със задно

Коментар

Добре,разбрах за тегленето,при Соренто как са нещата ? Струва ли си ? В сравнение с черокито подръжката ми се струва по-евтина ?

Коментар

Добре де. Малко лаишки въпрос и по-встрани от темата. Как се тегли джип парт тайм, ръчни скорости, без N на раздатката?
                                Задните колела ли се вдигат? В случая е със задно
                                Както казва моят политически агитатор Джоу ( нещо е спрял да агитира за мен) - аз също имам "Гугъл" и интернет и се осведомих за "Фероза" и "Роки" - имали били неутрал на раздатката, но не като позиция на лоста - някакви картинки с някакво завиране отдолу и въртене на някакви гайки излизат, за да включиш N.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X