Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за ASIA Rocsta

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпроси за ASIA Rocsta

Здравейте, от известно време съм се загледал по ASIA Rocsta бензин 1.8 карбуратор. Прегледах вече наличните теми за ASIA, но за съжаление са отпреди няколко години и не знам актуална ли е в момента информацията. Интересува ме намиранете на части ако има собственик на ASIA наоколо нека сподели. Обаждах се на няколко български сайта, които уж предлагат части но наличността на частите както и цената е със запитване. Благодаря предварително.

От: Въпроси за ASIA Rocsta

Първоначално публикуван от svetulch0 Преглед на мнение
    Здравейте, от известно време съм се загледал по ASIA Rocsta бензин 1.8 карбуратор. Прегледах вече наличните теми за ASIA, но за съжаление са отпреди няколко години и не знам актуална ли е в момента информацията. Интересува ме намиранете на части ако има собственик на ASIA наоколо нека сподели. Обаждах се на няколко български сайта, които уж предлагат части но наличността на частите както и цената е със запитване. Благодаря предварително.
    Доста екзотичен автомобил тук.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Asia_Rocsta

За части питай в Базис М или Колос.

Коментар

Е кво и е екзотичното, не е Golf 4 или BMW E46, но като си карам по Софията, чат-пат, изскача по някоя.
      ... е, трудно ше си направат събор де.

Части има за всичко, не го мисли.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Здравейте, мерси за отговорите Ви. Звънях в Базис М всичко е само с поръчка, цените се казват само при поръчка ( иначе на сайта си имат всичко за АSIA но не и в наличност ) Туко що се чух с Колос те ме отвсириха на 100% и казаха, че за AISA не предлагат нищо, за Киа обаче има.
        Джоу да части има за всичко, но за това се оказва че са на другия край на глобуса
        Ако някои все пак кара ASIA нека сподели моля

Коментар

Не съм чул някой от познатите ми с Азия (за двама се сещам) да е заритал за части. Колата прилича на умалена карикатура на Вранглер но е доста надеждна, а двигателите са от популярен производител (Мазда ли беше?).

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Н а двигателите са от популярен производител (Мазда ли беше?).
            Kопие на Мазда, правено от Кия.
            За сега не съм чул двигателя да дава проблеми.
            Има проблем с компа на дизелите, че няма кой да го чете. Поне не и в близките 1000км. наоколо.

Коментар

Здравейте колеги, за съжаление нямам късмет да се покаже някои сибственик на ASIA за опит от първа ръка. Загледал съм бензинова, не съм фен на дизела

Коментар

Търпение. Знам поне двама собственици на Азия Рокста тук. И двамата са доволни.

Коментар

Търпение...търпение ама утре мисля да я взимам ако докато спя не се разубедя пък после дано се намерим с колегите

Коментар

Първоначално публикуван от svetulch0 Преглед на мнение
                    Търпение...търпение ама утре мисля да я взимам ако докато спя не се разубедя пък после дано се намерим с колегите
                    Знам една в Самоков доста наточена но почти съм сигурен че е печка а ти печка нещеш ако те интересува да му търся кординатите

Коментар

Има една в Габрово ,не знам кои е ползвател но стоя ел.сервиза доста време.Съвет не мога да дам,но пък питам,за какво мислиш да го ползваш това джипче.Доста странно ми се вижда,с особен вид.В смисъл какво очакваш/търсиш в него ?
                      РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Здравейте и благодаря на отзовалите се взех я днес и разбира се има бенинова помпа за смяна на 99% сигуено, затова и се опитвам да немеря колега да сподели откъде се набавят части. Ще се ползва за момента за града, другата ми кола е много голяма и прясно пребоядисана и искам да си остане перфектна. Ако успея да я подкарам тия дни минавам при Соти за план за действие за предстоящата есен

Коментар

Ми аре, честито !

И направи отделна тема, и със снимки, та следващите мераклии за такава да имат четиво.

P.S. Тя, тая тема си е точно за това.
                          Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 23-06-16, 21:00. Причина: P.S.

Коментар

Мерси идната седмица сменям течности при Соти и после ще пусна една темичка за идните поколения желаещи

Коментар

Ама докато си при Соти снимай подробно отвсякъде.
                              Дори и да те метне на канала, пак я нащракай и отдолу, та да разгледаме окачването.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X