Здравейте, от известно време съм се загледал по ASIA Rocsta бензин 1.8 карбуратор. Прегледах вече наличните теми за ASIA, но за съжаление са отпреди няколко години и не знам актуална ли е в момента информацията. Интересува ме намиранете на части ако има собственик на ASIA наоколо нека сподели. Обаждах се на няколко български сайта, които уж предлагат части но наличността на частите както и цената е със запитване. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпроси за ASIA Rocsta
Свий
X
-
От: Въпроси за ASIA Rocsta
Първоначално публикуван от svetulch0 Преглед на мнениеЗдравейте, от известно време съм се загледал по ASIA Rocsta бензин 1.8 карбуратор. Прегледах вече наличните теми за ASIA, но за съжаление са отпреди няколко години и не знам актуална ли е в момента информацията. Интересува ме намиранете на части ако има собственик на ASIA наоколо нека сподели. Обаждах се на няколко български сайта, които уж предлагат части но наличността на частите както и цената е със запитване. Благодаря предварително.
https://en.wikipedia.org/wiki/Asia_Rocsta
За части питай в Базис М или Колос.
-
Здравейте, мерси за отговорите Ви. Звънях в Базис М всичко е само с поръчка, цените се казват само при поръчка ( иначе на сайта си имат всичко за АSIA но не и в наличност ) Туко що се чух с Колос те ме отвсириха на 100% и казаха, че за AISA не предлагат нищо, за Киа обаче има.
Джоу да части има за всичко, но за това се оказва че са на другия край на глобуса
Ако някои все пак кара ASIA нека сподели моля
Коментар
-
Не съм чул някой от познатите ми с Азия (за двама се сещам) да е заритал за части. Колата прилича на умалена карикатура на Вранглер но е доста надеждна, а двигателите са от популярен производител (Мазда ли беше?).
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеН а двигателите са от популярен производител (Мазда ли беше?).
За сега не съм чул двигателя да дава проблеми.
Има проблем с компа на дизелите, че няма кой да го чете. Поне не и в близките 1000км. наоколо.
Коментар
-
Първоначално публикуван от svetulch0 Преглед на мнениеТърпение...търпение ама утре мисля да я взимам ако докато спя не се разубедяпък после дано се намерим с колегите
Коментар
-
Има една в Габрово ,не знам кои е ползвател но стоя ел.сервиза доста време.Съвет не мога да дам,но пък питам,за какво мислиш да го ползваш това джипче.Доста странно ми се вижда,с особен вид.В смисъл какво очакваш/търсиш в него ?РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.
0895шест29410 .
Коментар
-
Здравейте и благодаря на отзовалите севзех я днес и разбира се има бенинова помпа за смяна на 99% сигуено, затова и се опитвам да немеря колега да сподели откъде се набавят части. Ще се ползва за момента за града, другата ми кола е много голяма и прясно пребоядисана и искам да си остане перфектна. Ако успея да я подкарам тия дни минавам при Соти за план за действие за предстоящата есен
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар