Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малък Crossover за града и гората

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Малък Crossover за града и гората

Мислил ли си за миниван ?
    Тойота Превиа примерно.
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Само да добавя ,че на Х3 по-малкото братче като по достъпен вариант е Е46 330xi комби или xd не е от най-добрите 4х4 системи но не е и за подценяване.Може да се повдигне с 4-5см и да се возиш с кола на която части в изобилие и сравнително ясни болежки на Е46 .
      При Х3 цени за части и покупна цена няма да е изгодно.По принцип няма евтино и здраво БМВ за цени може да ги сферите с немското мобиле

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
        Мисля да има и Сувчета на Хюндай в тия пари... Че даже и първите Киа Спортидж 2, които са си близнак на Хюндай Туксон. Също и Санта Фе 1(до 2006-та). Не ръждясват, носят по-добре на газ, имат и приличен дизел. Задвижването 4х4 им е по-различно от на Хондата и според мен по-добро. Достатъчно просторни са, и поддръжката не е скъпа. На базата са на Елантра и Соната, които пък доказаха здравина и практичност и като таксита в София.
        Разгледах Санта Фе. Доста добре изглежда. Благодаря на всички за помощта. Ориентирах се.
        Не желая твърде скъпа кола за България. Държавата ни е маймунска и една скъпа кола означава автокаско, много грижи и ядове. Освен това философията ми е да не давам много пари за автомобил. Предпочитам да ги вложа в нещо практично, с далечна полза.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X