Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара +Витара или Кия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара +Витара или Кия

Продадах си еднта Ужаска,та сега си търся нещо да става повече за асфалт и само събота и неделя за офроуд-лек и там каквото дойде.Насочил съм се към Витара 97к,карал съм и знам какво представлява но се заглеждам и по Витара 136к.Нищо не знам за Витара 2ка дизел а на скоро един познат ме насочва към Кия спортаже или там как и е заглавито не знам.Та основният въпрос е кое ще ми легне по малко като подръшка гориво и темп подобни.Ако някои има наблюдения ще ме олесни.

От: Витара +Витара или Кия

Пак се започва....
    .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
    Киа спортаж2000тди 98г
    Ауди А3 1.9ТДИ
    Каравана Аdria 390Q

Коментар

Не знаеш "... там как ѝ е заглавието..." и мислиш да я купуваш?!
      Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Ами била ефтина и се държала добре според него,но аз се съмнявам и затова ми е питането.Дедо Гошо - казвай.

Коментар

Има доста писано,иска четене!
          .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
          Киа спортаж2000тди 98г
          Ауди А3 1.9ТДИ
          Каравана Аdria 390Q

Коментар

Еее, Колега,
            Първоначално публикуван от pirinchot Преглед на мнение
            Продадах си еднта Ужаска
            ...
            значи, би трябвало, да не си лаик !

Би трябвало и да знаеш какво искаш, и какво да очакваш,
            а ти почваш темата като някой който току що се е регистрирал !

... а и не разбрах към кое, по-точно, си се насочил ?
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Витара 2.0 ТД и Кия 2.0 ТД, забрави за динамика. Ако караш по яваш (пенсионерската), биват. С един и същи мотор са.
              Мисля че Кията е по-евтина за поддръжка.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Зависи кой какво търси. Аз например даже Гранд Витара не мога да карам - ужасно ми е тясна, по-точно изобщо не се събирам и не мога да я подкарам. Влизам за около 3 мин, но излизам 10. В Кията си се чувствах много добре. За динамика честно казано не ми се струваше чааак толкова зле. Е не е като колата ми С 4 купе HDI 140 к.с. ама тя е и чипосана. Само над 100 беше много шумна. Не че съм я карал с повече от 120.........може пък да е можело. Гореше 10 градско с 235/75/15. Продадох я само заради ръждата.
                Венцислав Петров
                Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
                Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
                0889 62 8четири 6четири

Коментар

Кия разбира се. Не е като да не съм карал и витара, ама избора си е Ваш.

Коментар

Кията е по-широка и комфортна отвътре определено. Не съм имал дълга Витара, но съм се возил. Не знам и като база, дали междуосието и не е по-голямо.
                    Возията е... нямам забележки.
                    Със 130-140 си върви по магистралата без проблем и си вози като лека кола.
                    Дори от ония дни я карах със 130. Шумна ще да е , но все пак е джип.
                    Ситроенът ми беше не по-малко шумен с над 130-140. Или съвсем малко по-малко.
                    Като проходимост в стоков вариант и със стокови гуми, мисля са еднакви.

Коментар

Сузукито и бензин и дизел бива. При Киа-та дизела е кофти. Киа-Хюндай от тия години заимстват бензиновите си мотори от Мазда и Мицубиши, което е добре. В случая избора опира повече до това кое ти се нрави повече на визия и каране. На мен Сузукито, на баджанака Дайхатсуто, а на комшията БТР-а.
                      Кое ще ти легне по-малко като разходи зависи на какво дередже е колата дето вземаш, ама това трудно може да разбере човек, ако ще да е медиум. Не ща да те отчайвам ама тук в БГ всеки продава "перфектната" кола. Вчера ходих да видя един приятел в Рено Бургас и се цвъкна един чиляк дето искаше да провери колата, дето е купил на колко километра е. Първо колата му беше 94-та година и второ вече я е купил - след дъжд качулка, котка в торба или каквито там фрази има.
                      Mitsubishi Pajero II - 3.0 i V6 24V GLS (3 dr) (177 Hp) A/T
                      Volkswagen Passat (B5) - 1.9 TDI (90 Hp) A/T
                      Mitsubishi - Pajero III - 3.5 V6 GDI (3 dr) (202 Hp) A/T - R.I.P.

Коментар

Витарата 2.0 ТД е със същия мотор като Кията. Мазда RF.

Коментар

Мдааа,знам какво искам но не съм на ясно къде да го намеря за това ми е питането.А относно насочването съм писал кинти за подръшка гориво и т.н.от този род.Относно ръждата на кията найстина се стаписвам,обаждах се на една обява колата беше 2002г човека беше мн. точен и ми каза че е сменял лява дясна греда резервоар поради ръжда.Найстина ли е така да гният повече от витарата ли? -Благодаря ви за сега

Коментар

Дали Витара или Кия, търси италианка.
                            Колкото и да говорят че жабарите са мърлячи, поне не им гният колите като в Австрия и Щвейцария.

ПП: Кията ми е италианска, и макар да е от северна Италия, има само повърхностни ръжди по задната част на шасито.
                            Купето е безупречно.
                            Южна Италия, би било идеалът.
                            На Кията с толкова фини точици е набит номера на шасито, че дори повърхностна ръжда и... нямаме регистрация.

ПП2:
                            За 2600 я взех Кията 2000 г. До 4500, мога и ще я направя като нова.
                            Витара в добро състояние, за тия пари не можеш да купиш, за стягането и крайната сума, няма да говоря.
                            Последно редактирано от TigerHunter; 11-05-16, 22:12.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Витарата 2.0 ТД е със същия мотор като Кията. Мазда RF.
                              Мда 2.0 HDI след 2 и някоя година бяха на Пежо.
                              Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Южна Италия, би било идеалът.
                              Имам приятел уелсец, продаващ коли в Катания(Сицилия), а преди това живееше във Франкфурт и правеше същото(абе сбъркана работа ) и го врънках да ми търси кола. Каза ми, че в южна Италия колите са скрап и по-добре да си търся от северна, а най добре от Германия или Швейцария. Хммм какво да избера ръжда по шасито или в мотора .
                              Mitsubishi Pajero II - 3.0 i V6 24V GLS (3 dr) (177 Hp) A/T
                              Volkswagen Passat (B5) - 1.9 TDI (90 Hp) A/T
                              Mitsubishi - Pajero III - 3.5 V6 GDI (3 dr) (202 Hp) A/T - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X