Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откъде да си купим джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Откъде да си купим джип

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
    Защо очаквам?Защото давам пари,защото съм клиент и защото като такъв искам да получа качествено обслужване и качествена стока.Независимо дали си купувам калкавал или автомобил.Не е редно да ти продават нещо смляно за добро....не е редно да харчиш ОЩЕ пари,да провериш колко те лъжат....Много са продавачите,малко са търговците.Днес ходих да си избирам аутобокс за колата.Момчето ми сложи 5 преди да избера!Изпрати ме с думите:помислете,разгледайте,важното е да сте доволен"!Говори ми на вие,интелигентен и умен продавяч.Не селяндур,който в най добрия случай не знае какво продава!
    И това как се връзва с писаното от Вас,преди няколко поста като споменах,че колите които сме купували над 8000лв сме плащали след КАТ по банка?
    И е нормално да си търсиш правата,защото ти си човека с парите?Ама 5 човека скочиха да ми обясняват,как това нямало да как да стане,и съм си измислял?
    Както и да е.
    Знаеш какво търсиш,парите са на разположение,ще се намери кой да вземе парите.В чужбина има толкова голям избор.Има и хора които се занимават с това.Качвате се в колата,и по Европа.Обикаляш харесваш,плащаш и се прибираш.

Коментар

Азнесъм любим клиент оттърговците,особенно като ке съм вещ в сферата на това,което купувам! Не позволявам да се държат с мен така,и често стигам до хапливи забележки!Аз обаче мисля че не е въорос на възпитание само а на ниска търговска култура!Клиента трябва да е определящ,неговото доволство,a не печалбата на търговеца.Първото причина за последното,а не обратното.....
      TLC 120 Prado
      Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

...Клиента трябва да е определящ,неговото доволство,a не печалбата на търговеца.Първото причина за последното,а не обратното.....
        Явно не си се замислял, но от гледна точка на търговеца е точно обратното!

А като цяло, изкарахте покупката на кола някаква жестока житейска драма
        В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Драма НЕ.Просто ке ми допада да си губя времето да обикалям из цялата страна и да ме гледат в очите и да ме лъжат!Явно проблемс е в мен....примирявам се!
          Последно редактирано от jouzzin; 08-06-16, 23:58.
          TLC 120 Prado

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
            След четири години в Германия и след 2 годишни опити да си купя кола втора цедка ( еФтинка и уБава ) се оказа по на сметка с поръчка от магазина (нова ,с това от което имам нужда и с заводска гаранция ) . Може и да е грешка за някой ,ама за мен е по-добре така отколкото да си купя котка от голЕм и пълен с котаци чувал . Това е по повод мнението на колега по -горе .
            Много си прав колега, но уви по ред причини, в БГ лизинга не е това, кето е в Германия. Как да обясниш на хората, които смятат, че с "еФтинки и уБави" е пълно и само, тях чакат... А и разликата е, че влизането в сервиз в Германия означава от 50 Е на час + части и т.н. сменях дисковете и накладките на моя стария RAV 4 - за 4 диска и комплект накладки 500 Е в сервиз на Тойота - верно оригинални и с гаранция, но кой е готов да даде в БГ тия пари? Лизинг на 3-4-5 годишна кола в момента излиза почти като на нова... и т.н.
            Пример Тойота Ярис - 4 годишен бензин 1.33 и новия хибрид на Ярис... ако искате мога и подробности да дам...

Коментар

Драма НЕ.Просто ке ми допада да си губя времето да обикалям из цялата страна и да ме гледат в очите и да ме лъжат!Явно проблемс е в мен....примирявам се!
              Преблема ти е как подхождаш към проблема А коли бол и не мисля, че е нужно да обикаляш страната, освен, ако не си си харесал някаква екзотика...

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
              Много си прав колега, но уви по ред причини, в БГ лизинга не е това, кето е в Германия. Как да обясниш на хората, които смятат, че с "еФтинки и уБави" е пълно и само, тях чакат... А и разликата е, че влизането в сервиз в Германия означава от 50 Е на час + части и т.н. сменях дисковете и накладките на моя стария RAV 4 - за 4 диска и комплект накладки 500 Е в сервиз на Тойота - верно оригинални и с гаранция, но кой е готов да даде в БГ тия пари? Лизинг на 3-4-5 годишна кола в момента излиза почти като на нова... и т.н.
              Пример Тойота Ярис - 4 годишен бензин 1.33 и новия хибрид на Ярис... ако искате мога и подробности да дам...
              Ами я дай подробности, защото много интересно ми стана! Старата кола от финансова гледна точка е безалтернативна - мога и аз да дам подробности!

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                Ами я дай подробности, защото много интересно ми стана! Старата кола от финансова гледна точка е безалтернативна - мога и аз да дам подробности!
                Нов Ярис Хибрид - 167 Е - за 4 г. с първоначална вноска - 2000 Е
                Нов Ярис Хибрид - 119 Е - за 4 г. с първоначална вноска - 4300 Е
                Ярис 1.33 - бензин - 2011 г. - с първоначална вноска преди 3 г. - 2000 Е и 36 вноски по 99 Е до момента - и още 127 Е - за още 4 г. ако искаш да я купиш...
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от ivied; 09-06-16, 21:49.

Коментар

Днес мой приятел,който се занимава с маркетинг,разказвайки му за моите премеждия ми обясни,че съм бил в категорията "специфичен клиент".С мен правилата не важали...Странна работа!
                  TLC 120 Prado

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                    Нов Ярис Хибрид - 167 Е - за 4 г. с първоначална вноска - 2000 Е
                    Ярис 1.33 - бензин - 2011 г. - с първоначална вноска преди 3 г. - 2000 Е и 36 вноски по 99 Е до момента - и още 127 Е - за още 4 г. ако искаш да я купиш...
                    Нещо не разбрах схемата и сметките на старият ярис 2011!
                    И също какво ще кажеш за следната далеч по-проста сметка (елиминирм лизинга, защото само усложнява нещата):
                    Megan 2015 - 36000 BGN
                    Megan 2011 - 12000 BGN (колите са 1/1, само дето новият има някакви ледове на фаровете) - на 1/3 от цената?!? 12 бимберици ти покрива всички рискове по тая кола и ше ти останат и за още една даже!
                    Последно редактирано от bushiDO; 09-06-16, 22:58.

Коментар

• От: Откъде да си купим джип

Да и последна вноска 8626Е, а това забравили го?

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                        Нещо не разбрах схемата и сметките на старият ярис 2011!
                        И също какво ще кажеш за следната далеч по-проста сметка (елиминирм лизинга, защото само усложнява нещата):
                        Megan 2015 - 36000 BGN
                        Megan 2011 - 12000 BGN (колите са 1/1, само дето новият има някакви ледове на фаровете) - на 1/3 от цената?!? 12 бимберици ти покрива всички рискове по тая кола и ше ти останат и за още една даже!
                        Да използваме и едно сравнение . Ако имаш възможност за брак с една 18 или 19 г девойка и ти си между 23 и 26 години и се триумиш дали да се вземеш с една 35 годишна жена с огромно количество връзки с мъже и жени кое ще избереш ?

Поне за мен вече не стои въпроса дали нова или стара . Обикновено еФтинкото винаги е по-скъпо ! Работа и живота на запад или много на изток от БГ е коренно различен . Покупката на каквото и да е в Бг винаги е свързано с огромен риск . Тази дето струва 12000 не си знае реалните км и колко и какви ламаринени щети е преживяла .
                        Последно редактирано от alexalex69; 10-06-16, 03:15.
                        По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Най-тъпото на новата кола е, че изкарвайки я от магазина едни 20% изтичат в канала на секундата...
                          Т.е. ако идеята не е тази кола да се кара поне 7-8-10 години, то по-добре да се търси нещо на 2-3 години, което хем 20-те % ги отнася стария собственик, хем в повечето случаи има и остатъчна гаранция. И за следащите 2-3 години рискът е минимален (на мен поне една кола за 2-3 години ми писва).
                          Лично мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                            Да използваме и едно сравнение . Ако имаш възможност за брак с една 18 или 19 г девойка и ти си между 23 и 26 години и се триумиш дали да се вземеш с една 35 годишна жена с огромно количество връзки с мъже и жени ...... .
                            Според парите които изкарвам мога да си позволя 18 годишна девойка ама ромка, черна, озъбена и кривокрака.
                            Както и 35 годишната Анджелина Джоли.
                            Ти как мислиш кое ще взема?
                            Land Rover Discovery II, V8 4.0
                            VW Golf VI variant
                            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                              Според парите които изкарвам мога да си позволя 18 годишна девойка ама ромка, черна, озъбена и кривокрака.
                              То ромката много грозна ще я оставиш,Джолито па много убава тя ще те остави-що не вземеш нещо по средата нито много убава нито пък много грозна?

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                                Първо реши проблема с дохода и после мисли за следващото .
                                По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X