Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откъде да си купим джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Откъде да си купим джип

Въпрос нa договоркa.Предпочитaм тaкa,отколкото дa остaнa без пaри и колa.Aко търговецa е сигурен в стокaтa си,не виждaм проблем.
    Ето,при нaс е стaнaло.
    Коли имa колкото искaш,едвa ли бихa върнaли човек с пaрите нa кaпaкa.
    Пaрен кaшa духa.С Пaджерото го игрaх тоя филм,номерa нa двигaтеля не съвпaдaше с този в тaлонa.Търчaне,рaзпрaвии,опрaвих се,но повече не игрaя този филм.Колaтa беше регистрирaнa вече тук,и пaк се нaигрaх,т.е беше с бг номерa.Нaли дa съм тaрикaт посеченaтa ценa в договорa беше 1000лв,от всякъде бях от женскaтa стрaнa.Дa го върнa и дa вземa 1000лв,хич не беше офертa...
    Последно редактирано от FiveFinger; 25-05-16, 18:15.

Коментар

За търговците около с. Труд и аз не мога да кажа хубаво, повечето коли не стават, но ако разбираш може и да намериш читава, един приятел отиде с автомонтьора си и избра една, вече 200к км и направи и няма сериозни проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
        Повечето горублянски търговци,например.
        Последната кола така си я закупихме в семейстовото.В 8ч пред КАТ София,търговеца и купувача,по канлания ред.Излиза колата с номерата,и двамата в банката.Превод към посочената сметка от продавача.
        Познай дали колата не е читатва?

п.с Близо 6 месеца се кара всеки ден
        Take e! Даже аз бих настоявал да преведа парите след 6 месеца. Така ще е още по-сигурно. Няма начин търговеца да не се съгласи. Разбира се първо ще иска от властите да ме освидетелсват.
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
          Колеги,някой да сподели опит с автокъщи около с.Труд?Харесал съм един Гранд там,а колегите ме плашат,че там от 2 срязани през средата правят една!Плашещо!!!

Нормални търгаши. Ако могат да те минат - ще го направят. Но аз не очаквам нищо повече от нашите търгаши. Иначе имам Лагуна, купена от там преди 8 години и съм супер доволен. Поисках преглед в сервиз (в Пловдив). Продавача поиска 20-тина лв, за да я закара с пътната си помощ до сервиза. След одобрението от сервиза му я платих и т.н.
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

То има ли изобщо автокъща,където макар и за повече пари,да си купиш нещо читаво,без да трепериш дали ще крадена,издухана или след 2 год няма да хвърля сянка...Май не!
            TLC 120 Prado
            Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

То има ли изобщо автокъща,където макар и за повече пари,да си купиш нещо читаво,без да трепериш дали ще крадена,издухана или след 2 год няма да хвърля сянка...Май не!
              Затова и пуснах темата и си реших проблема, решението е МПС от Швейцария, засега е единствената страна на която можеш да бъдеш сигурен, за обявените километри и техническото състояние на дадено МПС, законите им са строги и техническите им прегледи също!, е, няма да е евтино, ако едно МПС тук от наша автокъща с неясна история струва 3000лв, то там със всички разходи без обслужването, ще е поне двойно и отгоре, но пък читаво МПС.

Коментар

Да...аз и в началото ти казах-магазина!Ама...
                TLC 120 Prado

Коментар

Абе в крайна сметка поне на 90% от пишещите тука колите са купувани от БГ търговци и си ги карат и не са се разпаднали, и повечето са доволни. Е има и недоволни, ама това е неизбежно с втората употреба. Без забележки - както правилно каза колегата отгоре - има само в магазина. Така че не е чак толкова страшно положението както го описвате - иначе повече от половината коли по автокъщите щяха да идат директно на скрап, а не да ги караме по 5-6-7 или 10 години.

Коментар

То всичко се прави,обаче не е рентабилно.Повечето хора ги карат по 5-6-7 или 10 години както каза,но това е или заради това,че са набили много пари в тях и няма смисъл вече да ги продават или неможе да ги продадат.
                    SsangYong Kyron 2.7 xdi 163 hp,Automatic 5G tronic transmission with DPF 2008 година /

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                      Затова и пуснах темата и си реших проблема, решението е МПС от Швейцария, засега е единствената страна на която можеш да бъдеш сигурен, за обявените километри и техническото състояние на дадено МПС, законите им са строги и техническите им прегледи също!, е, няма да е евтино, ако едно МПС тук от наша автокъща с неясна история струва 3000лв, то там със всички разходи без обслужването, ще е поне двойно и отгоре, но пък читаво МПС.
                      От доста време и швейцарците си въртят километрите и правят цигании.

Коментар

Днес между 2 полета минах през Горубляне!Започвам да се съмнявам,че гърците са измислили театъра!С един джамбаз директно се скарахме,защото много съм питал,той к'во да ми кажел и т.н....Тия хора,докато не се научат да са повече търговци,по малко несбъднати мутро-джамбази,просто репутацията им винаги ще е такава.....
                        TLC 120 Prado

Коментар

Днес между 2 полета минах през Горубляне!Започвам да се съмнявам,че гърците са измислили театъра!С един джамбаз директно се скарахме,защото много съм питал,той к'во да ми кажел и т.н....Тия хора,докато не се научат да са повече търговци,по малко несбъднати мутро-джамбази,просто репутацията им винаги ще е такава.....
                          Странно,защо очакваш нещо по-различно?
                          Само отвори кой да е форум на някоя марка,и всяка 5 тема е от пропищели с закупени "нов внос" от България.

Коментар

Защо очаквам?Защото давам пари,защото съм клиент и защото като такъв искам да получа качествено обслужване и качествена стока.Независимо дали си купувам калкавал или автомобил.Не е редно да ти продават нещо смляно за добро....не е редно да харчиш ОЩЕ пари,да провериш колко те лъжат....Много са продавачите,малко са търговците.Днес ходих да си избирам аутобокс за колата.Момчето ми сложи 5 преди да избера!Изпрати ме с думите:помислете,разгледайте,важното е да сте доволен"!Говори ми на вие,интелигентен и умен продавяч.Не селяндур,който в най добрия случай не знае какво продава!
                            TLC 120 Prado

Коментар

Колега на Горубляне просто си губиш времето, както и на Драгичево, Дупница и т.н. световни търговски центрове за покупка на подвижна скраб. Репертоара на търговците е идентичен дори повечето на външен вид изглеждат еднакво....... винаги когато съм ходил там съм се чувствал, като натрапник който много пита!

Коментар

...Момчето ми сложи 5 преди да избера!Изпрати ме с думите:помислете,разгледайте,важното е да сте доволен"!Говори ми на вие,интелигентен и умен продавяч...
                                Баси, докъде стига упадъка във възпитанието... да ни прави впечатление нормалното отношение, и това, да се говори на Ви на непознат...
                                Преди време с жена ми се мотаме по разни магазини, и всички продавачки - тип кифла, и говорят на ти, все едно са семейни приятелки. И като я питах - що така, бе, тая и тая познават ли те - и тя много се учуди - ми то всички така говорят...
                                Щях да употребя термина декадентство, ама той се свързва с имена като Оскар Уайлд, и Мопасан.. дето са настолните автори на продавачките на гащи по моловете...

Тъжно..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X