Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема:Nissan X-Trail 2.2DCI - Hyundai Santa Se 2.0CRDi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дилема:Nissan X-Trail 2.2DCI - Hyundai Santa Se 2.0CRDi

Дилемата е тези два сува.Някой ако има сблъсак информация,че не намирам много мнение всичко би ми било полезно мерси.
    Ето и два примера който съм харесал:
    ...<ЦЕНЗУРА>
    Последно редактирано от Ясен; 26-03-16, 09:54.

От: Дилема:Nissan X-Trail 2.2DCI - Hyundai Santa Se 2.0CRDi

Първоначално публикуван от Everio Преглед на мнение
    Дилемата е тези два сува.Някой ако има сблъсак информация,че не намирам много мнение всичко би ми било полезно мерси.
    Ето и два примера който съм харесал:
    ...<ЦЕНЗУРА>
    Не публикувай обявите с линкове защото се трият.
    Постни само снимки от избраните, цена и от кой град се продават.
    Така шанса някой да ги е гледал вече и да сподели се увеличава.
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Щом е така спазваме правилата.
      2007 Nissan 2.2DCI 136hp
      2005 Santa Fe 2.0CRDI 116hp
      Кое е по добрия изор какви болежки имат и как е поддръжката им?

Коментар

За Х трейла в тоя форум няма информация.Варианта да четеш е нисан форума или на английски директно английският форум.Линк за него има в моята тема.
        Аз все още не мога да дам мнения за тая кола тъй като тепърва ще се опознаваме.Като цяло мога да кажа,че е достатъчно висок за всекидневно ползване и рибарски друсни полянки.
        Същевременно е достатъчно нисък,че да влиза в малки гаражи.Има няма 170 от земята.Удобен тъй като позицията на водача е високо.Просторен за габаритите си.
        Идеалната ежедневка за всякакви условия без да се излиза извън пътя.За другото времето ще покаже като го покараме поне година.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

Сигурно ще скочат пак връз мене хилядо души, ама..., ако можеш да си купиш японския - защо се заглеждаш по корейци?
          Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Нисана не е ли японец!?
            Другия варянт Хонда ли имаш предвид но тя е доста над бюджета ми.

Коментар

Че какво корейските да не би да са по-лоши от японските ?
              SsangYong Kyron 2.7 xdi 163 hp,Automatic 5G tronic transmission with DPF 2008 година /

Коментар

Вземи си Нисана,много по добър и по здрав е,
                Toyota Land Cruiser LJ70;Mazda Tribute;0878 84 20 84

Коментар

Дилема:Nissan X-Trail 2.2DCI - Hyundai Santa Se 2.0CRDi

Абе то той нисана е чистак бърсак японец правен от френско японска компания в Англия
                  Поне корееца си е оригиналдъ Корея
                  Land Rover Discovery II, V8 4.0
                  VW Golf VI variant
                  Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                    Абе то той нисана е чистак бърсак японец правен от френско японска компания в Англия
                    Поне корееца си е оригиналдъ Корея
                    И кво станА с "Японското си е японско !" и "зЕми си Нисан, че са му най-здрави мостОвете" ?!

Росене, с тоя пост стана баща на дилемата от заглавието !

Сега, по-сериозно, към автора на темата:
                    Колега, това явно ти е първо съвче, което ще ползваш за возене,
                    та качвай се в моделите които си набелязал, покарай ги, виж в кой се чувстваш най-добре, кой интериор ти допада най-много, и кой ти е най-приятен за управление, и тогава сам прецени, а другото е И до късмет, особено за употребяван автомобил.
                    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Everio Преглед на мнение
                      Щом е така спазваме правилата.
                      2007 Nissan 2.2DCI 136hp
                      2005 Santa Fe 2.0CRDI 116hp
                      Кое е по добрия изор какви болежки имат и как е поддръжката им?
                      Какво е това СФ първа генерация 2.0 CRDI със 116 к.с. Има със 112 к.с., които са на предно предаване, със 113 к.с., които са 4х4 и със 125 к.с.-турбо с променлива геометрия.
                      SUV

Коментар

Да 112 сантата бях да го гледам днес доста зле.А и някакси повече ми се иска Нисана.

Коментар

Ами щом Нисана повече ти е на сърце, няма какво да го мислиш и да се двоумиш, че после ще вземеш да съжаляваш. Започвай да се оглеждаш за читави екземпляри на Х-Trail и се съсредоточи само там.
                          SUV

Коментар

И аз да се изкажа, имам преки наблюдения върху един Nissan X-trail 2.2 DCI, на пръв поглед колата беше пуканка, човека от когото я купихме е частник и на пръв поглед всичко беше ок! Всичко 6, взехме я и до първата седмица, трябваше да се смени датчик на турбото и явно прикрития от продавача проблем с течащ интеркулер, монтирахме китайски за около 350лв. Колата вървеше доста прилично, но след има няма 2 месеца замина маховика!!! След замяната му с нов такъв колата вече година и нещо няма абсолютно никакви проблеми, върви доста доста добре, с прилична динамика главно до към 120-130 км/ч. Вярвате или не гори не повече от 8 градско и 7 извънградско, което включва каране до Италия и обратно със средна скорост 160 по магистралата. Зимата с наистина добри гуми представянето е на ниво, живея на баир и не съм имал проблеми до сега! Като цяло доста приличен автомобил като цена/качество, важно е в какви ръце е бил и как е бил обслужван, явно моят не бе от най гледаните, но все пак смятам, че си заслужава!

Коментар

Я кажи за маховика колко пара и от къде ей така да се подготвяме?Мотора 2.2 нисан или рено-нисан.
                              Нашият е нисанският.Ако и твоят е този кажи ако си му намерил някаква специфична болежка.
                              А да и затапи ли егр-а или така го караш?
                              Няма страшно в умирачката...
                              Страшното е да си жив!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X