Здравейте , събирам информация за първа джипка. Спрял съм се на тези два варианта зареди икономически причини(не мога да отделя повече от 8000лв за покупка и обслужване) а и защото са парттайм. Ще се ползва за семейна кола с 40%градско/40%извънградско/20%леки разходки по поляни итн. Като цяло имам представа за възможностите на тераното, карал съм няколко пъти такова 2.7тди и ми харесва, но колата ще е евридейка и паркирането в града ще е проблемно предвид габаритите, а и разхода на гориво е малко притеснителен.
За това съм се насочил и към Сузики-то, допада ми като визия и двигател, но никога не съм карал ,дори не съм се и возил. Бих искал да знам с малък (2" например) лифт и олтерейн гуми комфорта драстично ли намаля и става ли за дълги преходи на асфалт например.
За това съм се насочил и към Сузики-то, допада ми като визия и двигател, но никога не съм карал ,дори не съм се и возил. Бих искал да знам с малък (2" например) лифт и олтерейн гуми комфорта драстично ли намаля и става ли за дълги преходи на асфалт например.
Коментар