Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Чероки 2.7 или 4.7 МОЛЯ ЗА СЪВЕТ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гранд Чероки 2.7 или 4.7 МОЛЯ ЗА СЪВЕТ.

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
    Попитай някой с поглед и карал двата поне 2-3 дни. Тук всички сме фенове. Аз ако дам мнение сигурно ще ме замерват с камъни.
    Иначе егати темата. Все едно в бг-мамата някой да пусне тема "Колко деца искате?"
    Какво общо имат децата тука??? Нали за това са форумите , за обсъждания и въпроси .

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      Светослав, не ми се влиза в спорове но виж колко теми има за строшени муфи/раздатки/скорости за Гранд и колко има за Чероки XJ, не троля, просто статистика
      Казаха ми че ремонт на раздатката е таван до 900лв.

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
        Все едно в бг-мамата някой да пусне тема "Колко деца искате?"
        В бг-мама темата би звучала по-скоро така - Колко ще спестите ако детето ви се храни малко защото е болно и хилаво
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

До сега карах Тойота 4 runner. 3ка бензин.Голям проблем с резервните части хем ги няма хем никак не са евтини. Само поръчки от САЩ а и там не е много лесно с този мотор, най вече за това го продадох. Гледам че за Черокито има всякакви части и що годе не са скъпи.

Аз питам относно проходимоста и здравината защото не ми е познат този джип, а за разхода на гориво и ремонти след 3литров 4runer няма да ме уплаши.
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-02-16, 19:47.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
            В бг-мама темата би звучала по-скоро така - Колко ще спестите ако детето ви се храни малко защото е болно и хилаво
            Ако трябва да сме най-точни - "Дали ако го тъпча двойно, ще порасне повече и по-бързо?" Ама много се отплеснахме....
            WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от marko69 Преглед на мнение
              До сега карах Тойота 4 runner. 3ка бензин.Голям проблем с резервните части хем ги няма хем никак не са евтини. Само поръчки от САЩ а и там не е много лесно с този мотор, най вече за това го продадох. Гледам че за Черокито има всякакви части и що годе не са скъпи.

Аз питам относно проходимоста и здравината защото не ми е познат този джип, а за разхода на гориво и ремонти след 3литров 4runer няма да ме уплаши.
              Проходимостта на всички 4x4 гранд черокита май е доста сходна (говори за най-масовите select track и quadra drive) и изключителна за това семейно комби. Но всичко е до гуми и безразсъдък.
              WG 2.7 CRD

Коментар

quadra drive И двата са с тази кутия , но чувам мнения че 4,7 е по корав от дизела като мотор.А за гумите е ясно ,без коментар.

Коментар

А за горивото 15нафта или 22-23газ е едно и също, дори на газ ще е по-ефтино

Коментар

Едва ли ще намериш някой притежавал и поддържал и двата за дълъг период от време за да ти сподели сравнение. Това могат да ти кажат само майстори. Направи си една обективна преценка по това което виждаш по улиците какъв е процента на разпространение и питай майсторите за суха статистика и след това съпоставяй.

Първоначално публикуван от marko69 Преглед на мнение
                    А за горивото 15нафта или 22-23газ е едно и също, дори на газ ще е по-ефтино
                    А тези цифри са доста тенденциозни да ти кажа. По-скоро са 13 нафта срещу може би 25 газ ако говорим за в София и респективно 9 нафта срещу 17 газ за магистрала. Но ако ти се кара 8мак нямаш избор.
                    Последно редактирано от imarh; 25-02-16, 21:00.
                    WG 2.7 CRD

Коментар

[QUOTE=marko69;2925628]Проверени в балканстар[/QUO

Въпреки че,аз съм с 2,7,всичко е в полза на 4,7.При тези километри бензинова кола.....
                      Grand Cherokee WJ
                      Dodge Caliber
                      E 430 4-matic-T(S210)
                      GLK

Коментар

От БГ ли е закупена,че направиха проверка в БС.
                        Grand Cherokee WJ
                        Dodge Caliber
                        E 430 4-matic-T(S210)
                        GLK

Коментар

Не ,от Белгия

Коментар

Привет колеги.От 4 г ловувам с 4.7 wj куадра трак 2 с 2"лифт и бфг км2 мт в размер 245/75 16 .В нашата другинка по големи гуми от 31 няма.Където минават колегити минавам и аз.Ловувам в Силистренско,като в коловозите на Уралите не се тикаме.Карам го ,като детевоз и за лов.покрива изцяло нуждите ми и не ми трябват 2 коли.Кучита не возя.

Коментар

Благодаря на всички които се отзоваха на моето питане.Решението е взето.Бензин 4.7. Това е.Надявам се в най скоро време да кача снимки на покупката.Благодаря отново.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X