Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Rav4.2 2.0i-150ph

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Toyota Rav4.2 2.0i-150ph

Да Ви попитам каква е разликата в toyota rav4 1.8i и toyota rav4 2.0i.

Коментар

Всичките 1.8,които съм виждал са били само с предно.Внимавай!
      Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
      Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
      Враца

Коментар

А как мога да размера дали е 2.0i?
        Някой може да ме измами - да каже тя е 2, а пък да се окаже 1.8?
        Да определено,може наистина да се заблуди човек.
        Мислейки, че си си закупил 4x4, а да се окаже друго.

Коментар

По документите и хвърляй по един поглед има ли заден диференциал.
          Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
          Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
          Враца

Коментар

На 2.0 въздушния филтър е върху капака на двигателя,на 1.8 е отстрани.Гледай за кардан и заден диференциал.Успех.

Коментар

Да си дам и моите 5ст. по темата: Почти 3 години (около 40к км) карам джипчето от подписа - ремонти: 0. Освен обслужването съм сменял надкладки и дискове. След покупката Андро я обгрижи (всякакви масла, водна помпа, ремъци) Извънградско гори около 7-8 с умерена газ ( 90-120км/ч, че нагоре става шумничко и некомфортно), в София 9-10. С две думи: здрава и скучна колица.

Някой беше питал става ли отзад за 3ма: не, тясно е.
              Rav 4 II D4D

Коментар

Търсенето продължава
                Моля ако някой колега е гледам тези двете обяви. Да каже какво е състоянието на джипките; Благодаря Ви

----------------------- - тази ми се струва .... съмнителна.
                ============== - харесва ми

Коментар

Да се вкюча и аз Коли в семейния автопарк с номера 22 и 23 за последните 15 години са :

2 броя РАВ 4
                  Първа серия с две врати бензин 2,0 , 1998 година .Имаме я от 1 година . Кара се градско от съпругата ми а от мен лов, риболов и т.н. Среден разход 9 на 100 - ни повече ни по-малко . За една година около 20000 км . Поддръжка двигател / консумативи + съединител / излезе около 500 лева с труда . Накладки , задни амове , биалети предни и два тампона на реакт.щанга + труд излезе около 300 лева с труда . Вози , като каруца , става за състезания с 120-те си коне + 2 магарета . По нашето равно поле в кал , сняг с добри гуми не ме е оставила нито веднъж .

Втора серия с четири врати , дизел 2,0 / 2002 година . Карам я аз . Ежеседмично , минимално около 350 км . Имам я от 2 години . Среден разход 6,6 на сто при скорост до 130 извъхградско . Над 130 км/час качва над 7 но не повече от 7,5 . Разхода, който пиша не е по борд. компютър.Свалял съм разхода до 6 на сто но със скорост 90/100 извънградско. Обслужване - ремъци , ролки , водна помпа , накладки , масла и антифриз излезе окло 800 лева . По ходовата част забележки все още няма , двигателя яде около 600 мл. масло за една смяна . Зимата пали , както лятото . Вози , като каруца с гумени колелета , държи се добре на пътя и поддържа скорости от 160-170 км/час но след 150 става малко шумна. За 4х4 системата мога да кажа само добри неща . Карал съм я в кал и сняг и не съм закъсвал . По - ниска е от първата серия .
                  Прости и практични автомобили , които трудно можеш да счупиш .
                  Не искам да ги сравнявам с друг тип автомобили 4х4 + бързи бавни защото няма да е честно .
                  :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Вече съм на мнение, че няма по-добре направен и измислен автомобил от РАВ 4 - аз съм с 3-та генерация... С прилично 4х4. Надежден и безпроблемен, чак до... абе, да ти стане скучно. Оказва се, че вицовете за марките са верни.

Коментар

Колеги здравейте. И аз съм изправен пред избор какво точно да взема. И това което се чудя е рав4 ~2010та автоматик, но това което не мога да реша е дизел или бензин. А и забелязах по обявите, че пише 2.2д и 2.2д-cat, ако някой може да ми обясни и даде съвет какво, що, как ще съм много благодарен.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                        Бензин- по-безпроблемно, но по-невървящо..даваш газ като изоглавен и на 110 си с 3000 оборота..Дизел-тяга и мощност..но трепереш за дюзи и клапан на помпата..
                        Вече 167 000 км. и спокойствие... И при това съм с D-cat 177 к.с. но и качеството на нафтата вероятно оказва влияние...

Коментар

Първоначално публикуван от vesselino Преглед на мнение
                          Харесах си една тъмно синя - човека ми даде VIN номера JTEHH20V300091263 . Но не мога да намеря инфо за нея. Казва че е на "реални" 192 000км и е 2001 година.Но като се загледам в Vin-а мисля, че е 2000 година,
                          http://prikachi.com/images/736/8602736l.jpg

Иначе бях много мераклия на черна и евентуално сива.Вие как мислите синя добре ли е ?
                          Добре, че не си я купил тогава.
                          Днес вече е само на 129 000 км, с един собственик - жена, и със същите снимки от същия търгаш...
                          Ако искаш, да ти дам линк към обявата?

Толкова лесно ли се манипулира одометъра на тая Тойота, бре?

Коментар

Благодаря - все още разглеждам и търся. Може ли някой да ми каже как стой въпроса с климатичната инсталация?т.е. дали охлажда добре ? имал съм коли с клима и въобще не правеха нужният комфорт в летните дни.

Коментар

Качеството на работа на климатичната инсталация независи от вида на колата, а от това дали е изправна. Явно си карал коли с неизправни климатици.

Коментар

Аз обмислям да продам моята 2004 RAV4 2.0i с газов инжекцион, тези дни ако се наканя ще пусна обявата. За вървенето, на мен ми се струва че върви доста добре като я сравнявам със Range Rover P38 4.6 и един Ford Focus 1.6i. Толкова уверено с нищо друго не съм изпреварвал. Климатика според мен добре се представя, но парното определено го бие, изключително бързо вдига работна температура

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X